RETRO RÁDIÓ

Szuper technika gyerekeknek, később nagy hasznát veszik!





A Túl az Óperencián Egyesület eseményén életre kelnek a muffinsütők, új szerepet kap a nagymama fonalgombolyagja, előkerül a gombosdoboz és a szemcseppentő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.04.
Fejlesztés ceruza Finommotorika

„Régóta tudjuk, hogy a gyerekek végső soron önmagukat fejlesztik. Akkor állnak fel, amikor ők érzik, elérkezett az ideje. Akkor kezdenek járni, beszélni, amikor beérnek az ezekhez szükséges képességeik. Ma már egyre kevesebb szülő sietteti ezeket a folyamatokat, mégis, a grafomotorika területén nem vagyunk ennyire türelmesek. Már az egy éves gyerekek is ceruzát kapnak a kezükbe, három évesen pedig fejlesztő munkafüzeteket ajándékozunk a szülinapjukra. Meggyőződésünk, hogy ezekkel alapozzuk meg a későbbi kudarcélményeiket. A ceruzás időszaknak ugyanúgy eljön az ideje, mint annak, amikor egy gyermek megteszi első lépéseit. Akkor járunk el a legbölcsebben, ha ezt az időpontot türelemmel kivárjuk.

Kiscsoportos tevékenységeink során olyan eszközöket adunk a gyerekek kezébe, amelyek megalapozzák finommotorikus képességeiket egészen addig, amíg kis kezük éretté nem válik a ceruza használatára.

A ruháscsipeszek beköltöznek kis termünkbe, hétvégén pedig gyurma rotyog a lábasokban. Színes szalagok megvidámítanak a szeszélyes tavaszi délutánokon, a gyerekekkel pedig minőségi időt töltünk majd el.” - olvasható az ajánlóban. A Túl az Óperencián Egyesület május 4-i programjához 17 órától lehet csatlakozni. Részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás