RETRO RÁDIÓ

Jógázz a Várkert Bazárban!





Csodás panoráma, napsütés, közösségi élmény és testi, lelki feltöltődés, azaz jóga a Várkert Bazárban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.12.
Várkert

Drahos Eszter egy derékfájás miatt szakember tanácsára kezdte el a pilatest, mint alternatív megoldást a fájdalmakra. Fél év rendszeres gyakorlás után a derékfájdalom elmúlt és ritkán jött elő újra. Mint mindenki, aki megtapasztalta egy mozgásforma áldásos hatását, Eszternél is elérkezett az idő, hogy másnak is megmutassa, milyen hatékony is a pilates.

Fotó: Facebook

„A pilates visszaadja a vitalitást, erősebbé, jókedvűvé tesz, és felpezsdíti az elmét. Az órán nem az izomtömeg növelés, hanem a szép, tónusos és rugalmas izomzat kiépítése a cél. A gyakorlatok alatt megtanulunk koncentrálni a légzésre, a helyes tartásra, és a pontos kivitelezésre. Megtanuljuk használni az erőközpontot, ami megadja a pilates mozgás alapját és kiindulópontját.”

”Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de a járványveszély miatt külön jógamatracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak sajátról vagy leteríthető törölközőről.„ - áll a programajánlóban. Jegyár: 2500 forint/fő. Részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Meridián torna az egészségedért!

Meridián torna az egészségedért!

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Mozdulj Rákosmente! – pezsdítő aerobik!

Mozdulj Rákosmente! – pezsdítő aerobik!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás