RETRO RÁDIÓ

Ma a Balcsinál teker a Giro d'Italia, de forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten is





A kétszáz tagú mezőny vasárnap, az utolsó magyarországi szakaszon Kaposváron startol, majd Tihanyon át érkezik a balatonfüredi célba. Délig azonban a fővárosban is korlátozásokra kell figyelnie az autósoknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.08.
hasznos információk

A Kaposvár és Balatonfüred közötti 201 kilométert teljesítik ma a 105. Giro d'Italia résztvevői de Budapesten is tartanak még korlátozások, a rendőrség honlapja szerint. Délig tilos megállni az Olof Palme sétánynál, a IX. kerületi Nádasdy utcában, az I. kerületi Dísz téren és Halász utcában, az V. kerületi Akadémia utca és Id. Antall József rakpart egyes szakaszain.

Ma délig tilos megállni autóval jópár helyen a fővárosban is a rendezvény miatt Fotó: AFP

Azon gépjárművek tulajdonosai, akik az érintett terület megállni tilos jelzéssel ellátott útszakaszán parkoltak, és gépjárművüket elszállították, a 06-80-180-780-as zöldszámon érdeklődhetnek arról, hogy járművüket hová szállította el az illetékes hatóság, valamint a további teendőikről. A telefonszám 2022. május 5-én 0 órától május 9-én 24 óráig üzemel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A MÁV és a Volánbusz is több vasút- és buszjáratának menetrendjét módosította vasárnap. Ezek nem csak Somogy, Zala és Veszprém megyét, hanem Bács-Kiskun, Baranya, Csongrád, Tolna, Vas megyét érintő járatok. Erről itt olvashatsz.





Ezeket olvastad már?
Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Túrázz egy jót a Pál-völgyi-barlangban!

Meridián torna az egészségedért!

Meridián torna az egészségedért!

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Pétanque-délelőtt a Gesztenyéskertben

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Tavaszi testébresztő – Sportválasztó nap a Kozákon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás