RETRO RÁDIÓ

Hangártúrák, járműbemutatók a repülőtér éjszakáján!





Izgalmas hangártúrák, hangulatos reptérlátogatások, fényárban úszó pilótafülkék, rendhagyó beszélgetések, különleges földi járművek, látványos bemutatók várnak rád július 9–10. között az Aeroparkban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.09.
légiközlekedés

Hangártúra

Tudod, hogyan zajlik a repülőgépek ápolása, karbantartása? Láttál már szétszerelt utasszállítót? Érdekel, hogyan dolgoznak a repülőgép-szerelők, hogyan férnek hozzá a legkisebb, legeldugottabb rekeszekhez a fedélzeten? Megnéznéd, hogyan történik egy nagy utasszállító vagy cargogép nagyjavítása? Hangártitkok élőben, együttműködésben az Aeroplexszel! Tarts velünk a repülőtér éjszakáján az Aeroplex hangárába, ismerd meg a különleges épület kulisszatitkait. A rendhagyó túra az Aeroparkból indul, a csoport mintegy 60 percet tölt el a karbantartóbázis létesítményeiben.

Fotó: Facebook

Éjszakai reptérlátogatás

Nézd meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér éjszakai fényeit! Több mint 5000 fényforrás gondoskodik a futópályák, gurulóutak, forgalmi előterek megvilágításáról. Kóstolj bele a repülőtér éjszakai életébe, amikor egymás után indulnak a cargojáratok. Figyeld testközelből a gépek kiszolgálását, nézd meg, mi történik a földön töltött 25-30 perc alatt. Szakavatott túravezetők visznek be a légikikötő kulisszái mögé.

Aki a péntek esti programra vásárol belépőt, a pénztárban kapott karszalaggal a szombati, Aeroparkban zajló eseményeket is látogathatja.





Ezeket olvastad már?
Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás