RETRO RÁDIÓ

Két pszichológus mondja el, hogyan lehet jól randizni!





„A randizás pszichológiája” sorozat első részében szakemberek beszélik át, hogy vajon hol bujkálnak a “normális” pasik és csajok, illetve mit tehetünk azért, hogy eljussunk az első randiig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.08.
randi

Mit akar a másik nem? Melyek a leggyakoribb „banánhéjak” az ismerkedésnél? Mi a megoldás ezekre? Mi az érthetetlen történetek pszichológiai oka? Értsük meg egymást a hullámzó Duna partján egy kellemes italt szürcsölve.

Fotó: Facebook

Az előadókról:

Fuller Bianka

Pszichológus, aki magántanácsadásban dolgozik, többségében női ügyfelekkel. Online pszichoedukációval foglalkozik, olyan helyeken publikált, mint a Glamour, Nők Lapja, RTL Reggeli, Profession, és a Tik Tokon 90 ezren követik. A BME-n szerezte pszichológus diplomáját.

Bíró Bence Péter

Pszichológus, két könyv szerzője, egyéni és csoportos tanácsadóként dolgozik, többségében férfi ügyfelekkel. A PPKE-n szerezte pszichológia alapdiplomáját, az ELTE-n végezte el a mesteri a tanulmányait. Emellett szervezeti fejlesztéseket is tart. Magyarországon rendszeres fellépője pszichológiai és önismereti konferenciáknak.

A beszélgetés moderátora Varga Gréta pszichológus, pár- és családterapeuta jelölt.

Gyere el megfejteni a kapcsolatok misztériumait, szervezz ide egy randit, vagy csak hallgasd meg az előadókat vacsora közben. Mivel szabadtéri rendezvény, ha vihar és zuhogó eső lesz, a rendezvényt elhalasztják. Időpont: július 8., 18 óra. Helyszín: Fellini Római Kultúrbisztró, Budapest 1039., Kossuth Lajos Üdülőpart 5. A rendezvény ingyenes. Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel az előadás felvételéért itt.





Ezeket olvastad már?
Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás