RETRO RÁDIÓ

Párkapcsolati „top skillek” nyomában – ingyenes pszichológia





„Vizsgáljuk meg szemléletes klienstörténeteken keresztül, milyen attitűdrendszert érdemes kialakítanunk annak érdekében, hogy a boldog párkapcsolat ne csak egy mítosz legyen az életünkben.”



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.19.
párkapcsolat

Boldogan éltek, míg meg nem haltak... Na, de mégis hogyan csinálták? Erről legtöbbször idealizálva beszélnek, idős házaspárok rejtélyes történeteit mesélve. Vagy pedig elhangzik a „sokat kell érte dolgozni” kijelentés, persze legtöbbször anélkül, hogy kiderülne, ez pontosan mit is jelent.

Fotó: Shutterstock

Mi az az öt képesség, amit ha kialakítok magamban, képes leszek megőrizni egy szerelmi kapcsolatot? Hogyan tudok érzelmi közelséget létrehozni a társammal anélkül, hogy elveszíteném önmagam? Hogyan tudom az alkalmazkodást és önérdekérvényesítést egyensúlyban tartani? Hogyan maradhatok szabad, ha felelősséget vállalok kettőnkért? Olyan ellentmondások, amelyekre ha nem találunk megfelelő válaszokat, a kapcsolatok kiüresedéséhez vagy viharos lezárásához vezethetnek.

Az októberi LelkiMorzsa alkalom előadója Kovács Orsolya, a BeBalanced Pszichológiai Pont pszichológusa. Párkapcsolati „top skillek” nyomában„ című előadásán izgalmas témáról, a boldog párkapcsolat kialakításának eszközeiről hallhatnak az érdeklődők.

Az előadás időpontja: október 19., 19.00

Helyszín: 1088 Budapest, Reviczky utca 6., F20-as terem

Az előadás ingyenes, regisztrációhoz nem kötött. Az előadásra látogatókat érkezési sorrendben, a terem befogadóképességéig tudják fogadni. Az előadást nem közvetítik online, nem lesz visszanézhető.





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás