RETRO RÁDIÓ

Rendhagyó örökbe fogadó nap az Illatos úton





Az örökbefogadó napon azok az autók, amelyek nap mint nap beviszik az elkóborolt állatokat, most Budapest belterületén házhoz viszik őket, és ebben segítséget nyújtanak a Vigyél Haza Alapítvány önkéntesei is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.02.
Örökbefogadó

A Vigyél Haza Alapítvány kezdeményezésével, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állatvédelmi Őrszolgálat munkatársainak régi álma teljesülhet: személyesen juttathatják szerető családba a méltatlanul magára hagyott, kidobott, árva kutyákat. A rendhagyó akció, egyúttal megkönnyíti az új gazdik első közös utazását is, hiszen gyakran nem egyszerű egy még szinte ismeretlen állatot tömegközlekedési eszközön hazaszállítani.

Fotó: Göblyös Péter

– Az esemény előtt az alapítvány önkéntes kutyakozmetikusai, erre rászoruló kutyákat megszépítik: ápolják, nyírják, fésülik őket.

– A rendezvényt megelőző napokban valamennyi, gazdára váró kutyáról a Vizslafotózás csapata igényes fotókat készít, melyeket az alapítvány és a szolgálat Facebook-oldalán lehet majd megtekinteni, és életre szóló társat választani közülük.

– A kutyusokhoz névre szóló gravírozott bilétát adnak ajándékba.

– A helyszínen a telep munkatársain és az alapítvány önkéntesein kívül a Tükör Módszer Népszigeti Kutyaiskola iskolavezetője hasznos tanácsaival segíti a megfelelő választást.

– Az ezen a napon örökbe fogadott kutyákkal 50 százalék kedvezménnyel lehet menni a Népszigeten, alapfokú- vagy a Hajógyári-szigeten kölyökkutya-tanfolyamra.

– A Vizslafotózás csapata ingyenes kutya-gazdi fotókat készít, az eseményen örökbe fogadott kutyákkal, hogy megörökítse az első, nagy találkozást.

– A Panzi-Pet Kft. jóvoltából minden örökbe fogadó 3 kilós prémium száraztápot kap ajándékba, hogy megkönnyítse az első, együtt töltött napokat.

– Az új gazdik, a kutyákat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, negatív szívférgességi teszttel, egészségesen fogadhatják örökbe, mindössze 6000 forint térítési díj ellenében.

Időpont: október 2., 10–15 óra között





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás