RETRO RÁDIÓ

Ma kezdődik a Smarthome Expo, megtudhatod, hogyan tudod egy gombnyomással irányítani az otthonodat





Ma már nemcsak a filmekben láthatunk olyat, amikor a fotelból ülve elindítja valaki a mosógépet vagy a sütőt.  A ma kezdődő Smarthome Expón rengeteg ilyen kütyüt megismerhetünk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.18.
digitális otthon online események

Ma már a magyar otthonokban is széles körben alkalmaznak digitális megoldásokat, amelyek között korántsem egyszerű eligazodni. Most azonban végre mindent megtudhatunk egy helyen, a Smarthome Expo nevű első magyar okosotthon-konferencián. A február 18 és 20 közt, 3 színpadon zajló online rendezvény több mint 50 előadással, podcast-felvételekkel és izgalmas kerekasztal-beszélgetésekkel is várja az érdeklődőket.

“A tavalyi év óta hatványozott az érdeklődés a smart home-technológia iránt. Sokkal több időt töltünk otthon, mint korábban, így természetesen felmerül az igény, hogy a négy fal közt is a lehető legkényelmesebben éljünk” - mondja Zsák Péter, a Smartopert Kft. ügyvezetője.

A konferencián többek közt bemutatásra kerül egy magyar fejlesztés, a Material Button, amely segítségével a legtöbb otthoni hagyományos felület nyomógombbá, fényerőszabályzóvá vagy lépésérzékelővé alakítható. A Legrand Netatmo színpadán választ kapunk arra, hogy az okos ház miért is nem a “sznobéria, procc, a gazdagok felesleges luxusa?” A „Feleség Elfogadási Faktor halála” című előadáson kiderül, hogy a „ház urának” egyszemélyben kell-e döntenie az okosotthon-megoldásokról. Megtudhatjuk azt is, hogyan optimalizálhatjuk a home office-t, és hogyan működik az ország első okoshotele.





Ezeket olvastad már?
Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás