RETRO RÁDIÓ

Stresszmentesítés – közös meditáció online, élőben





A készülődés az ünnepek előtt sokak életében egyet jelent a feszültséggel. Ráadásul egy nehezebb év vége felé közeledve a borongós időjárás és a korai sötétedés is szomorú hangulatot, zárkózottságot és befordulást okozhat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.28.
meditáció

„Ezért is döntöttem úgy, hogy a következő Inversum live adás ezúttal nem egy előadás lesz, hanem egy közösen végzett meditáció, amivel lélekben felkészülhetünk az előttünk álló időszak kihívásokat jelentő pillanataira, hogy a készülődés és az ünneplés is igazán jó hangulatban telhessen” – írja Domján András andragógus és hipnózisszakértő.

Foto: Facebook

„Az élő adásban végzett vezetett meditáció alatt a tőlem megszokott stílusban vezetlek majd végig egy gyönyörű tájon, ahol a természet egyes elemei mind a segítségünkre lesznek: megtisztítanak a negatív gondolatoktól, sérelmektől, segítenek megszabadulni az elmúlt időszak terheitől és felkészítenek az ünnepek örömteli és felszabadító élményének megélésére. Minél többen végezzük egyszerre az ellazulást, annál több pozitív energia szabadul fel, ezért arra kérlek, hogy add tovább a hírt mindenkinek, aki szívesen végez bármilyen jellegű meditációt! Várlak tehát Téged és minden meditálni vágyó barátodat, családtagodat és szerettedet november 28-án, vasárnap 21.00-kor egy közös meditációra, hogy együtt töltődjünk fel az ünnepek előtt.”

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Japánkerti nap Zuglóban - bemutatókkal, árusokkal

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Családi Sétarepülő Hétvége és Honvédelmi Sportágbemutató

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás