RETRO RÁDIÓ

A kutyák egymással és velünk is beszélgetnek - jótékonykodva ismerd meg, hogyan!





Az előadás teljes bevételével állatmenhelyeket támogatnak a szervezők. Az oktatók abban segítenek, hogy szót tudj érteni a kutyáddal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.03.
ebgondolat

A július 3-án 18 órakor kezdődő előadássorozat segít abban, hogy a kutyák kommunikációjának alapjait jobban megismerhesd, és a tanultakat hasznosíthasd. Nem egy adott témát járnak majd körül a szakértők, hanem menhelyi kutyák más kutyákkal való kommunikációját mutatják be videófelvételeken. Az előadáson ezeket a felvételeket beszélik át, kiemelve a kommunikációs jelzéseket és az ebből levonható következtetéseket.

(Fotó: Facebook)

Ha szeretnél jelentkezni és ezzel együtt a menhelyeket támogatni, akkor a következő a dolgod: regisztrálj a kutyasuli.hu weboldalon keresztül az előadásra.

A kutyakommunikáció és viselkedés/dog behavior oldal célja, hogy a kutyák kommunikációját minél szélesebb körben megismertesse a kutyatartókkal. Az oldal szerkesztői viselkedésterápiás oktatók, akik több éve rehabilitálnak saját terápiás kutyáik segítségével szélsőséges viselkedésű, problémás kutyákat. Munkájuk során elengedhetetlen, hogy a kutyák kommunikációját és viselkedését magas szinten értsék. Mivel a legtöbb probléma forrása éppen az, hogy a gazdák nem veszik időben észre a kutyák jelzéseit, ezért létrehozták ezt az oldalt, annak érdekében, hogy az ismereteiket minél szélesebb körben átadhassák a gazdáknak.





Ezeket olvastad már?
Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás