RETRO RÁDIÓ

Advent a Várkert Bazárban - mindenki megtalálja a helyét!





Rengeteg programmal várják a kicsiket és nagyokat a Várkert Bazárban. Lesznek ingyenes események és belépőjeggyel látogathatók is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.27.
Várkert Bazár advent

Ingyenes programok:

Fotó: Facebook

Iparművészeti vásár

Mindazokat szeretettel várjuk különleges hangulatú adventi vásárunkba, akik valódi értéket szeretnének ajándékozni szeretteiknek karácsonykor. Népszerű dizájnerek és díjnyertes tervezők művészi munkái, a hazai iparművészet remekei várják a közönséget advent négy vasárnapján 10 órától az esti koncertek végéig. Nem csupán a több mint félszáz kítűnő iparművész alkotásait csodálhatják meg a látogatók, lehetőség lesz a tárgyak alkotóival is találkozni, és megismerni a műalkotások anyagát, stílusát, történetét és részt vehetnek az iparművészek által vezetett workshopokon is az Rearticon Iparművészeti Egyesület és a Várkert Bazár közös rendezvényén.

Kézműves sarok és interaktív karácsonyi játékok

Az adventi vasárnapokon kézműves foglalkozások várják a gyerekeket és szüleiket, ahol közösen készíthetik el a család adventi koszorúját, apró ajándékokat és díszeket az ünnepekhez. Ha pedig minden ajándék elkészült, animátoraink segítségével kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik interaktív karácsonyi játékainkat.

Időpont: minden vasárnap 10.00 – 18.00 óra között

Belefér egy pici szívbe

A Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-verses gyerekelőadás a színház varázsát, a koncert szívdobogását hozza el a gyerekekhez. A Várkert Bazár legújabb produkciója ezúttal a legkisebbeket szólítja meg. A Grecsó Krisztián verseskötetéből készült interaktív gyerekelőadás a nagycsoportos óvodásoktól a kisiskolásokig várja az énekelni, verselni szerető gyerekeket és családjukat minden adventi vasárnap délelőtt 11 órától.

Időpont: minden vasárnap 11.00

Betlehemi történet - bábelőadás

Advent első hétvégéjén a Maszk Bábszínház előadása igazi karácsonyi ajándék előadás gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.A népi, bábtáncoltató betlehemezés hagyományait felelevenítő, élőszereplős játék, amely az egyik legősibb, az úgynevezett „titiri” technikát jeleníti meg. Népdalokkal, régi egyházi dalokkal, Károli Gáspár Biblia-fordításából vett részletekkel gazdagított meghitt, ihletett előadás. A jelmezes szereplők által felépített betlehem, és a mozgó figurákkal előadott műsor különlegesen szép látványt nyújt. A szép, régi énekek és az előadás bensőséges hangulata meghitté teszik az ünnepet. Az előadást 4 éves kortól ajánljuk, kisiskolásoknak is!

Időpont: november 27. 16.00

Helyszín: Várkert Bazár, Rendezvényterem aula

További részletek és programok itt találhatók.





Ezeket olvastad már?
Erdélyi történetek – dokumentumfilm-sorozat – két filmet is vetítenek

Erdélyi történetek – dokumentumfilm-sorozat – két filmet is vetítenek

Tangó a Szépkorúak Klubjában

Tangó a Szépkorúak Klubjában

Újpalotai Kreatív Műhely – Maria Rivans nyomán

Újpalotai Kreatív Műhely – Maria Rivans nyomán

Harcsa/Keszég/Márkos/Benkő/Pándi: Kassák

Harcsa/Keszég/Márkos/Benkő/Pándi: Kassák

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás