Szívesen részt vennél egy egész Európát átfogó éghajlatvédelmi kezdeményezésben? Akkor csatlakozz Te is az Európa Pont kerekasztal-beszélgetéséhez, ahol a közlekedéshez kapcsolódóan számos témát érintenek majd a mobilitás hazai guruival, a ti részvételetekre is számítva!

Fotó: Facebook

Az eseményt mind online, mind pedig offline követheted. Személyesen az Európa Pontban (1024 Budapest, Lövőház utca 35.) lehet részt venni a programon. A helyszíni részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött (fenntarthatokozlekedes.eventbrite.com), és csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Az eseményen részt vesz:
• Kerényi László Sándor – stratégiai tervezés igazgató, Budapesti Közlekedési Központ (BKK)
• Pukler Gábor – elnök, Jövő Mobilitása Szövetség
• Buday Bence – ügyvezető igazgató, SHARE NOW
• Csapó Balázs – alapító/chief designer, Servo Movement Kft.
• Tomaj Zsófia – fenntartható fejlődés szakértő

Az este folyamán megismerkedhetsz az európai éghajlati paktummal is, továbbá megtudhatod, hogyan tudsz te is fogadalmat tenni a „COUNT US IN” online felületén keresztül.

Együtt tehetünk az éghajlatváltozás ellen, ha változtatunk a saját világunkon belül – legyen az iskolai, munkahelyi, otthoni vagy tágabb közösségünk. Ebben segít az Európai Zöld Megállapodás részeként elindított európai éghajlati paktum, amelyben minden résztvevő lépéseket tesz egy fenntarthatóbb Európa érdekében.

További részletek itt.