RETRO RÁDIÓ

Tanulj meg konfliktushelyzetben kommunikálni!





Önérvényesítés – avagy hogyan kommunikálj asszertívan csoportos coaching-alkalmat szervez a Ficsak 11 Alapítvány, Békés Domokos Kata megoldásfókuszú life-, business- és karriercoach-csal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.18.
konfliktushelyzet

„A párod megígérte, hogy figyel a gyerekekre, amíg főzöl, de már megint csak a telefonját nyomkodja, így a gyerekek végül nálad kötnek ki a konyhában és emiatt nem tudsz haladni? Te pedig nem tudod, hogy fejezd ki a nemtetszésed anélkül, hogy zsörtölődnél? Az anyósod/anyukád túlzottan beleszól az életetekbe és szeretnéd megkérni, hogy tartsa be a határokat, de fogalmad sincs, hogyan utasítsd vissza úgy, hogy ne legyen belőle sértődés? Talán egy másik anyuka csúnyán rászól a gyermekedre a játszótéren, s te próbálnád kulturáltan rendezni a helyzetet, de az idegességtől csak remeg a gyomrod és a haragtól egy szó sem jön ki a torkodon, ezért csak megsemmisülten elvonszolod a helyszínről a gyermekedet.

Fotó: Shutterstock

Nem tudsz nemet mondani? Bevállalsz olyan dolgokat, amihez valójában semmi kedved, csak nem akarod megsérteni a másik felet? Nehezedre esik érvényesíteni az érdekeidet a munkahelyeden? Tipikus élethelyzetek ezek, amelyek minden édesanyával előfordulhatnak. És elő is fordulnak!

Te például mit teszel ilyenkor? Lekiabálod a másik fejét? Vagy mély hallgatásba burkolózol és csak magadban pufogsz? Esetleg megsértődsz?

Mártírt játszol? Hangosan sóhajtozol? Vagy előveszed az asszertív énedet és megmondod nyíltan, ha valami nem teszik, mindezt pedig olyan formában teszed, amivel a másikat nem sérted meg, nem bántod meg? Ha ez utóbbi még nem megy, akkor figyelj! Van egy jó hírem! A békés önérvényesítés képessége fejleszthető! Tarts velünk a kétórás programon Domokos Kata megoldásfókuszú life-, business- és karriercoach-csal!”

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2022. március 18., 10.00–12.00

Helyszín: Ficsak Családi Központ 1118 Budapest, Előpatak utca 60.





Ezeket olvastad már?
Aktivitás Szenior Akadémia: Életünk fizikai szintje időskorban

Aktivitás Szenior Akadémia: Életünk fizikai szintje időskorban

Memóriatréning klub – tegyél a szellemi frissességedért!

Memóriatréning klub – tegyél a szellemi frissességedért!

Baba-mama klub – kapcsolódj ki, beszélgess!

Baba-mama klub – kapcsolódj ki, beszélgess!

A Föld napja a Ferenc téren

A Föld napja a Ferenc téren

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás