RETRO RÁDIÓ

Ismét várja a családokat a Generali Gyerek Sziget





Ezen a hétvégén ismét kitárult a mesék és csodák birodalma a Hajógyári-szigeten, ahol ingyenes programok garmadájával várja a családokat a Generali Gyerek Sziget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.11.
Gyerek Sziget

Június 11–12-én fellép a Kaláka, az Apacuka, a Kolompos és a Mintapinty, a gyerekek cirkuszi mutatványokat tanulhatnak a Rippel fivérektől, hangszerekkel ismerkedhetnek meg és egy kalandos túrán is részt vehetnek.

Fotó: Facebook

Ezen a hétvégén a Generali Gyerek Sziget is vizes vb-lázban ég majd: a 19. FINA Világbajnokság szurkolói pontja ezen és a következő hétvégén üdítő programokkal vár kicsiket és nagyobbakat a fenntarthatóság jegyében. A gyerekek kézműves-foglalkozások, játszóház, zero waste totó és egyéb szemléletformáló játékok segítségével tanulhatnak az újrahasznosítás és a környezetvédelem fontosságáról.

Szintén a természethez kerülhetnek közelebb a lurkók a Gyerek Paradicsom programjaival, ahol mindennap 11 és 15 órakor felfedező túra is indul. A kalandos túrák során megismerhetik a Hajógyári-sziget élővilágát: meghallgathatják a madarak hangját, megfigyelhetik a földben lakó élőlényeket és bagoly köpetet kereshetnek. A Gyerek Paradicsomban növényültetést is tanulhatnak, a kis palántákat pedig hazavíve gondozhatják a csemeték.

További részletek itt olvashatók.





Ezeket olvastad már?
Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Vár a háromnapos Családi Játék Fesztivál!

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás