RETRO RÁDIÓ

Farsangi mulatság az Ökozsibongón! – ELTE Füvészkert





A minden hónapban megújuló Ökozsibongó izgalmas meglepetéseket tartogat a látogatói számára! A karneváli hangulatot a Madách Színház művészei garantálják!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.27.
farsang

„Óriási mulatsággal készülünk kicsiknek és nagyoknak! Hazai termelők finomságai, glutén-, laktóz-, cukor- és mindenmentes termékek kóstolója és vására várja a vendégeket február 27-én 10–16 óra között a Füvészkertben!

Fotó: Shutterstock

Aki jelmezben érkezik, meglepetésajándékot kap! Lépj ki a komfortzónádból, játssz velünk a Füvészkert februári díszletei között. Szabadtéren, biztonságos körülmények között nyújtunk élvezetes és minőségi programot az egész család számára!

Lépj ki a természetbe! Zsibongj velünk Te is öko módra február 27-én! Mert mi sem lehetne jobb, mint a város közepén a Füvészkertben élvezni a természet adta csodákat?! Igazi aktív és valódi program vár mindenkit, aki ellátogat az Öko- zsibongóba! A minden hónapban más arcát mutató, 250 éves Füvészkert pedig csodálatos díszletet ad az egészség- és környezettudatos edukációs programhoz.

A sok-sok ismertető játék mellett rendkívüli szerepet játszik az is, hogy az eseményen a résztvevők az őstermelőkkel, termelőkkel és manufaktúrákkal találkozhatnak közvetlenül és válogathatnak a termékeikből. Középpontban a magyar-, bio- és kézművestermékek állnak. Programunkon vegetáriánus, vegán, mindenmentes és húsimádó vendégek is egyaránt megtalálják a csemegéjüket.

Várunk téged is és családodat, barátaidat!

A részvétel díjmentes, előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: www.okozsibongo.hu





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás