RETRO RÁDIÓ

Várkert Divat: Film és divat – ismerd meg a magyar film díváit! – Premier





A Várkert Bazár legújabb sorozata egyedülálló koncepcióval épül a divat témakörére, első alkalommal a magyar filmtörténet és a divat kapcsolódási pontjait villantja fel, a magyar filmek divatját, azok öltözködésre gyakorolt hatását, a kosztümöket, tervezőket, a magyar film díváit állítja a középpontba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.30.
divat

Az október 30-án debütáló alkalmon vendégként köszönthetik a szervezők a számtalan magyar filmklasszikusban közreműködő Szakács Györgyi Kossuth- és Jászai Mari-díjas jelmeztervezőt és lányát, Szlávik Julit, valamint Schell Judit és Szilágyi Tibor színművészeket, akik mindannyian sok izgalmas történetet elevenítenek majd fel a magyar filmtörténet elmúlt évtizedeiből.

Fotó: Várkert Bazár

Az esemény házigazdája Varga Livius, a Quimby együttes alapító tagja, a kizárólag erre az estére készült, a műsor szerves részeként megjelenő zenei anyagot pedig ezúttal Zságer Balázs (Žagar) szolgáltatja.

Idén 20 éves a Zságer Balázs vezette Žagar zenekar. Megalakulásuk óta megalkuvás nélkül, bátran járják saját útjukat és inspiráló, felemelő világot teremtenek közönségüknek. Koncertjeiket hömpölygő audiovizuális flow-élmény jellemzi. Ez alkalommal is vendégművészekkel kiegészülve lépnek színpadra; köztük a Flanger Kids elektronikus zenei duó, izgalmas örömzenélésre számíthat, aki október 30-án ellátogat a Várkert Bazárba.

Időpont: október 30., 19 óra

További információk itt.





Ezeket olvastad már?
Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás