RETRO RÁDIÓ

Szentivánéj az Állatkertben – indul a vakáció!





A megszokott nyitvatartási időn kívül egy különleges hangulatú, különleges programokkal tarkított estén, a népi hagyományoké, az éjszakai állatoké, valamint a tűzé lesz a főszerep.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.25.
népi hagyományok

„A nyári vakáció indításaként hagyományteremtő szándékkal kívánjuk megrendezni a Szentivánéj az Állatkertben programunkat, a csillagászati nyár kezdetéhez kötve. A Főkapu téren tűzzsonglőrök, különleges LED-show és a Somogy Zenekar koncertje várja a látogatókat a Somogy Táncegyüttes táncosaival együtt, akikkel a bátor leányok a tűzugrást is kipróbálhatják.

A Varázshegyben, mint a neve is mutatja, igazán varázslatos dolgokban lehet részünk: bepillantást kaphatunk egy igazi Planetáriumi előadásba, a csillagos égbolt rejtelmeibe és VirtualReality show-ban is lehet részünk.

(Fotó: Facebook)

Szerte az állatkert területén LED-ruhába öltözött gólyalábas zsonglőrök szórakoztatják a közönséget. A kisgyermekre is gondolva, kézműves és arcfestő foglalkozásokkal is színesítjük a programokat, ahol öko-hangszereket is készíthetnek zeneterapeuta vezetésével, és egy közös interaktív Boomwhackers-zenélésben is részt vehetnek.

A Kisszikla, Nagyszikla és a Nagytó körül ténykedő fényfestőknek köszönhetően varázslatos hangulatot teremtő, színpompás fényáradat vesz minket körül, mely alkotások az est folyamán megmozdulnak. Az összekötő útvonalakon lámpások, fényfűzérek vezetnek minket az állatkert sejtelmes ösvényein” – olvasható a programajánlóban. További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás