RETRO RÁDIÓ

Covid–19 – aktualitások és egészségmegőrzés – online





„Mivel a MedicalScan küldetésének tekinti, hogy kéréseiteket figyelembe véve mindig a legaktuálisabb témákban szervezzen előadásokat, erre reflektálva következő eseményünkön a Covid–19-aktualitások és az egészségmegőrzés lesz fókuszban” – írják a december 1-jei program szervezői.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.01.
covid-19

„Az egyre aggasztóbb járványügyi adatok hatására rengeteg megkeresés és visszajelzés érkezik felénk, hogy hiteles forrásainkat felhasználva tájékoztassuk a lakosságot a Covid–19 negyedik hullámával és a védőoltásokkal kapcsolatosan: beleértve a Covid–19 elleni vakcinációt és az influenza elleni oltakozást is. Mindemellett úgy érezzük, hogy aktualitását tekintve érdemes említést tenni a bezártság, valamint a mozgáshiány okozta életmód következményeiről is, illetve felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára.

Fotó: Shutterstock

Felkértük dr. Kulcsár Andreát (Dél-Pesti Centrum Kórház) és dr. Szamosi Szilviát (Debreceni Orvostudományi Egyetem), hogy osszák meg tudásukat egy kérdés-felelet központú online előadás keretein belül. Az élő előadás során a szakértők igyekeznek megválaszolni az aktuális helyzettel kapcsolatos kérdéseket is. Az esemény végén lehetőség nyílik további kérdéseket is feltenni az előadóknak.”

Az esemény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

A csapatról:

A MedicalScan EHDEN minősített egészségügyi információs technológiai és piackutató cég. Szakterületük az egészségügyi adatok elemzése, valamint az orvosi és gyógyszerészeti adatbázisok adminisztrációja és karbantartása.

Időpont: december 1., 17 óra





Ezeket olvastad már?
Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás