RETRO RÁDIÓ

Reszkessetek betörők, így védte meg a házát a háromgyerekes anya





Igazi lúzerek voltak, akik el akarták lopni a három gyerek laptopjait és mobiltelefonjait. A felbőszült édesanya viszont igazi amazonként viselkedett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.20.
betörés lúzer támadás

Megdöbbentő esetről számolt be a Skóciában élő háromgyerekes édesanya. Két fiatal férfi tört be a házába, hogy elvigyék gyermekei iskolai felszerelését és számítástechnikai eszközeiket. A 35 éves Kerry-Ann Quinn végzett a zuhanyozással, amikor beléptek a betörök a lakásába. Aznap gyermekei, a 10 éves Leo, a 7 éves Kelvin és a 6 éves Finlay is otthon volt. A betörök összeszedték a gyerekek telefonjait és táblagépjeit, amit az online oktatás miatt kaptak.

„Éppen a szobámban öltözködtem, amikor meghallottam egy régi Nokia mobil csengőhangját. Mivel nekünk nem volt ilyen, azonnal a nappaliba rohantam. Szerencsére nem vettek észre, így felkaptam a baseball ütőm és azzal nekimentem az egyiknek” - kezdte a bátor édesanya a Mirror oldalának.

Egyiküket majdnem sikerült elkapnia, aki aztán elmenekült a társával együtt, és még az ajtót is bezárta maga után, ami azt jelenti, hogy valahogyan sikerült kulcsot szerezniük a család házához. Ez a tény ledöbbentette az édesanyát, ugyanis pár nappal korábban szereltette fel az új bejárati ajtójukat. Az esetet még inkább furcsává teszi, hogy két nappal később rejtélyesen visszakerültek a laptopok a családhoz. Az ismeretlen személy a a kerti kukájuk tetejére pakolta azokat, de mivel esett az eső, teljesen tönkrementek.

A gyerekeket megrázták a történtek, ugyanis már előző lakásukból is ellopták a biciklijüket, a mostani eset pedig feltépte az előző rossz emlékeiket.





Ezeket olvastad már?
Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás