RETRO RÁDIÓ

Árbajnok és teljesítménysztár – megérkezett a Redmi Note 10 5G





Az 5G-s készülékek az okostelefonok új korszakát hozták el. Ebben tör a csúcsra a Xiaomi a múlt héten bemutatott Redmi Note 10 5G-vel. Stílusos dizájn, triplakamera, gyorstöltő, kijelzőgarancia és most ajándék aktivitásmérő is jár hozzá. (x)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.04.
Redmi Note 10 5G

Kedvező ár, prémium minőség

Fotó: Xiaomi

A Redmi Note 10 5G a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon. A kedvező ár azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén! A 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700 processzor, a dual 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

Szemet gyönyörködtető

Fotó: Xiaomi

A 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30 Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60 Hz-re vált, játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Arról nem is beszélve, hogy a készülék borításának színskálája kimondottan természetesen hat, nem érdemes eltakarni, egy átlátszó tokkal villoghatunk mások előtt az új készülékünkkel.

Dual 5G

Fotó: Xiaomi

Támogatja a fejlett 5G+5G Dual Sim Dual Standby technológiát, amely magával ragadóbb és simább 5G hálózati élményt nyújt játék vagy sorozatnézés közben.

Triplakamera

Fotó: Xiaomi

A Redmi Note 10 5G megbízható működésű kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makró kamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel nem nehéz jó fotókat készíteni.

Gyorstöltés, erős akku

Fotó: Xiaomi

Az 5000 Ah-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik valóban ideális társsá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban. Egyrészt sokat kell strapálni, hogy lemerüljön, akkor viszont percek alatt életet lehet bele lehelni.

Extra kijelzőgarancia az első 6 hónapban

Az augusztus 31-ig vásárolt készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át, egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

Praktikus

A Xiaomi egyik legkézreállóbb megoldása az oldalsó ujjlenyomat olvasó, de természetesen az olyan „funkciók” sem hiányoznak, mint az NFC, az infraport vagy a 3,5 mm-es jack-csatlakozó.

Fotó: Xiaomi

Ajándék jár hozzá

Az első vásárlók egy Mi Band 5 aktivitásmérőt kapnak ajándékba a promócióban résztvevő hivatalos értékesítési csatornákon, a készlet erejéig. A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 bundle ajánlott fogyasztói ára a kijelölt partnereknél 79.990 Ft.

Két változat Magyarországon

A 4GB + 64GB verzió bruttó 84.990 Ft míg a 4GB + 128 GB tárhellyel rendelkező variáns bruttó 89.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz kapható. (x)





Ezeket olvastad már?
Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

 Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás