RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő felfedezés, megtalálták a Loch Ness-i szörny unokatestvérét – Fotó





Egy fotó indította el az újabb találgatásokat. Rengeteg elmélet született a hatalmas csont láttán, amit a skóciai tó mellett talált egy nő kutyasétáltatás közben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
Szörnyeteg

Skócia legnagyobb rejtélye a Loch Ness-i szörny. Az állítólagos élőlény a skóciai Ness-tóban él Inverness városa közelében. Nessie a jetivel együtt a kriptozoológia (vitatott létezésű lényekkel foglalkozó „tudomány”) egyik legismertebb témája.

Létezésével kapcsolatban sosem találtak megdönthetetlen bizonyítékot, de a mai napig sokan hisznek benne. Nemrég azonban váratlan fordulat következett be a rejtélyes eset kapcsán. Egy skót nő a kutyájával és nővérével sétált a South Uist strandján, amikor a partra vetett hatalmas csontvázra figyeltek fel.

(Képünk illusztráció/Pixabay)

Mivel a nő csak nemrég költözött South Uistba, megdöbbenve vizsgálgatta a hatalmas csontot, és fényképet is készítette róla, amit később a közösségi oldalán is megosztott. Csupán csak annyit szeretett volna megtudni, hogy a helyiek tudják-e milyen titokzatos állathoz tartozhatott egykoron a hatalmas csont. A bejegyzés azonban hatalmas sikert is aratott: több mint 17 ezren kedvelték, és 1100-an hozzá is szóltak. Sokan a Nessie unokatestvérének tulajdonították, míg mások egy dinoszauruszleletnek nézték. Ám voltak, akik egészen más véleményen voltak, és egy sokkal valószínűbb magyarázattal álltak elő, miszerint egy tengerpartra vetett nagy ámbráscet csontját találta meg a nő.

„Tengerésztudós vagyok, és gyanítottam, hogy bálna lehet. De mivel nem vagyok ennek a fajnak a szakértője, ezért javasoltam a nővéremnek, hogy ossza meg, hátha találok választ a közösségi oldalamon keresztül. Nem hittem el, hogy hány ember látta és foglalkozott vele. Aztán jöttek a megdöbbentő teóriák is” – árulta el Polly a Daily Star oldalának, majd hozzátette: „Most már tudjuk, hogy ez egy tavaly márciusában partra vetődött ámbráscet. Nagyszerű, hogy ennyi ember érdeklődik iránta, nyilvánvalóan beindította az ember fantáziáját!”.





Ezeket olvastad már?
Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás