RETRO RÁDIÓ

Kiderült, az Auschwitzban győzelem jelét mutató jobbikos vezette Jakab Péter autóját





A Jobbik-elnök Jakab Péter hétfői baleseténél az autót az a Hajnády Kristóf Endre vezette, aki Auschwitzban győzelmi jelet mutatott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.23.
antiszemita

Hiába próbálja a Jobbik eljátszani, hogy leszámoltak a múlttal, a pártban és a vezetőség közvetlen környezetében még mindig találhatóak antiszemita figurák. Jól példázza ezt a párt elnökének, Jakab Péternek az esete, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet. A Pesti Srácok információi szerint az autót nem Jakab vezette, hanem Hajnády Kristóf, aki egy korábbi auschwitzi látogatása során a győzelem jelével pózolt egy fényképeken.

Hajnády Kristóf így pózolt Auschwitzban (Fotó: Facebook)

A Pesti TV helyszínen készült felvételén ugyan nem látszik egyértelműen a figura, de a korábban közölt fotók alapján világos, hogy Hajnády ott volt a baleset helyszínén, azt pedig maga Jakab állítja, hogy nem ő, hanem egy férfi vezette a Skoda Superb típusú, felső kategóriás kocsit - írja a Ripost.

Azt is lehet tudni Hajnádyról, hogy a háborús bűnös Alfred Jodl az egyik példaképe, de szélsőséges nézeteit támasztja alá az az apró tény is, hogy Adolf Hitler fotóját is megosztotta. Ez az ember pedig pedig úgy tűnik, hogy még mindig Jakab Péterék stábját erősíti, úgy látszik, az a fránya néppártosodás még mindig komoly aknákkal van kikövezve, a Jobbik szavahihetőségét viszont immár nem is tudjuk, hogy hányadik alkalommal cáfolja meg egy-egy “véletlenül” előkerülő régi harcostárs.

Hajnády Kristóf és Vona Gábor (Fotó: Facebook)

Érdemes néhány szót szólni arról is, hogy a nép gyermeke és barátja, a parizerrel, kiflivel és piros arannyal pózoló Jakab Péter szolgálati autója bizony nem egy Zastava, Trabant, vagy egy régi Suzuki volt, hanem egy felső kategóriás Skoda Superb, amelyet bizony az adófizetők raknak a krumplikirály feneke alá.

Korábban a Mandiner írt arról, hogy Hajnády Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő munkatársaként dolgozott, a választókerületi stábjának tagjaként tevékenykedett, és ebben a minőségében jobbikos országos vezetőkkel is találkozhatott. Mirkóczki sajtóügyeit is Hajnády intézte, emiatt jelen volt minden fontos rendezvényen, sajtóeseményen, és intenzíven részt vett az akkori kampányban is.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás