RETRO RÁDIÓ

„Kettőt fizet, egyet kap” – így reagált Gulyás Gergely a Gyurcsány házaspár hazugságaira





Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Facebook-oldalán reagált Dobrev Klára hamis állítására, miszerint a kormányfő egy személyben dönt arról, milyen vakcinával oltassuk be magunkat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.02.
felháborító

„A Gyurcsány család a hazugságnál csak a hatalmat szereti jobban” – kezdte bejegyzését Gulyás Gergely.

„Gyurcsány Ferenc felesége interjút adott az index.hu-nak. Ebben a szemkilövető miniszterelnök neje beszél az emberi jogok fontosságáról. A baloldal miniszterelnök-jelöltje három éve még azt mondta: »a Jobbikkal soha, mert minden porcikám tiltakozik ellene.« Akkori nyilatkozata szerint »a zsidózást, a cigányozást, a Gyurcsány Ferenc lelövetésével való fenyegetőzést« olyasminek tartotta, amelyek miatt a Jobbikkal szóba sem lehet állni. Mostanra a »változás hitelességében« nincs oka kételkedni” – írta a miniszter.

„Legyünk megértőek Dobrev Klárával. Ha ezekben a kérdésekben a feketére nem mondaná, hogy fehér, ha az emberi jogok helyett a szemkilövetésről, a Jobbik magasztalása helyett – pártja korábbi álláspontját követve – a nácikkal kötött szövetségükről beszélne, miniszterelnöki álmai még gyorsabban szertefoszlanának. Azonban a Gyurcsány házaspár számára a hazugság akkor is örömteli, ha nincsenek sarokba szorítva. Erre Dobrev következő állítása is bizonyíték: »Most azt látjuk, hogy Orbán egy személyben dönt arról, hogy ... milyen vakcinával oltassuk be magunkat.«
Magyarország az egyetlen ország a világon, ahol mindenki szabadon választhat hat (!) különböző vakcina közül. A világon nincs egyetlen kormány és miniszterelnök sem, aki ilyen széles körben biztosítja a döntés szabadságát az oltóanyag önkéntes kiválasztásában.”

„Csak egy kérdés hiányzott a Dobrev-interjú végéről: kedves férjével együtt miért lelik örömüket a hazudozásban” – tette fel a költői kérdést Gulyás Gergely posztjában.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás