A főpolgármester minden jel szerint már a budai elitnegyedben, egy pasaréti ingatlanban él, ez azonban egyáltalán nem szerepel a vagyonnyilatkozatában – tudta meg a Ripost. A lap beszédes fotókat kapott.

A Ripost egyik olvasója Pasaréten, a Gábor Áron utcában már napokkal korábban felfigyelt a főpolgármester elhíresült autójára, és ma reggel, amint a közeli 5-ös busz megállója felé ment, sikerült is lefotóznia.

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, Karácsony Gergely már többször megbukott azzal, hogy szolgálati autója a buszsávot használja. Felháborodott autósok fotózták le, amint minden ezzel kapcsolatos szabályt megszegve az Erzsébet híd Budáról Pestre vezető buszsávjában rendszeresen kikerüli azt a dugót, ami már összeforrt a nevével.

De hogyan és mikor költözött szép csendben Zuglóról Budára a főpolgármester?

Kiderült az igazság. A Ripost egyik olvasója azt írta, hogy az elmúlt hetekben reggelente többször is észrevette Karácsony elhíresült „buszsávos” autóját Pasaréten. Mint írta, kedd reggel, amint az 5-ös busz megállója felé ment a Gábor Áron utca és a Pasaréti út sarkán, mondhatni az orra előtt hajtott ki a kocsi Karácsonnyal egy elegáns ház kertjéből. Sikerült is lefotóznia a kihajtó autót.

Hogy csak néhány lépést kelljen sétálnia, minden reggel háza kapujánál várta a sofőr Forrás: Ripost

Forrás: Ripost