RETRO RÁDIÓ

Gyurcsány szexmasszőrrel repült Brüsszelbe (18+) – Fotó!





Érdekes útitársa akadt Gyurcsány Ferencnek Brüsszel felé repülve: az Origo egyik olvasója hívta fel a figyelmet egy képre, amelyet egy „erotikus masszőrkéntˮ tevékenykedő hölgy osztott meg Instagramján önmagáról és a baloldal nagyvezéréről.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.08.
erotikus

Persze a Gyurcsány–Dobrev klán vezetőitől nem idegen, hogy lépten-nyomon fotóztassák magukat bárkivel, most az Origo levelesládájában egy olyan fotó landolt, amely azért pikáns képzettársításokra alkalmas – írja az portál.

A képen Gyurcsány Ferenc DK-elnök, a baloldal vezére látható egy ifjú hölgy társaságában, aki a közös szelfit nem egy „találkoztam Gyurcsánnyalˮ vagy „Éljen a Böszme!” felirattal publikálta közösségi oldalán, hanem mindössze azzal az egyszerű üzenettel, hogy „Zsa Brüsszelbe fröccsözniˮ.

(Forrás: Origo)

Azt a bejegyzésből nehéz eldönteni, hogy egy régi ismerőssel folytatott közös programra utal-e a Gyurcsány Ferenccel készített fotón, bár a „hölgy” arról sem ír, hogy éppen most ismerkedett volna meg a „nagy formátumú baloldali politikussalˮ.

Az viszont biztos, hogy a képen szereplő hölgy fotói egy örömlányok és szexmasszőzök keresésére szolgáló weboldalon Nina fantázianév alatt futó hirdetésben szerepelnek, amelynek megfogalmazása szerint feladója fél órára, órára, több órára vagy akár egész éjszakára” is kapható szexuális szolgáltatásokra, megfelelő díjazás ellenében.

(Forrás: Origo)

Bár a hirdetés szövegében nagybetűs felirat jelzi, hogy SZEX NINCS, azért az elérhető szolgáltatások listáján szerepel erotikus masszázs, „kölcsönös franciával”, „kézi levezetéssel”, „kebelszexszel”, és a mihez tartás kedvéért azt is megtudhatjuk „Nináról”, hogy „mellbimbó- és p**cipirszingje” is van. Ráadásul egy 10 hónappal korábbi kuncsaft beszámolója sem arról árulkodik, hogy a nagy betűs figyelmeztetés megfelelne a valóságnak.

Az Origo információi szerint, a maszk mögött rejtőző hölgy Veszprém megyei, de a főváros XI. kerületében is szolgáltató ifjú nő azonos az Instagram-fiókot üzemeltető „missrv98” felhasználónevű, 22 esztendős R. Viviennel, akkor érdemes összevetni a szexmasszőzhirdetésben és a közösségi oldalon egyaránt közölt fehér ruhás fürdőszobai szelfiket.

(Forrás: Origo)

Az is biztosan véletlen egybeesés, hogy missrv98 közösségi oldalát a május 12-i fotólementés után letakarították, ahogy ugyanezen a napon törölték „Ninaˮ szexmasszőzhirdetését is, majd a hirdetést május 30-án aktiválták újra.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás