A DK elnökének Dömötör Csaba azt mondta, hogy nem tudunk meglepődni azon, hogy semmit nem változott Balatonőszöd óta, maguk a fenyegetések pártja. Napirend előtt többször szóba került a baloldal oltásellenes kampánya.

Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásában azt mondta, hogy az apját kis gazemberségekért többször börtönbe zárták. A DK frakcióvezetője megfenyegette a kormánypárti képviselőket, mivel szerinte ők sokkal nagyobb bűncselekményeket követtek el, mint az apja. „Maguknak nem lesz kegyelem. ”

Dömötör Csaba úgy reagált, maga most fenyeget a járvány közepén. „Nem tudunk meglepődni azon, hogy semmit nem változott Balatonőszöd óta, maguk a fenyegetések pártja.Látom azt a törekvést, hogy megpróbálják letagadni az oltásellenes kampányukat. A baloldalnak óriási tapasztalata van abban, hogyan tüntessenek el bizonyítékokat – mondta Dömötör.

A járvány elleni védekezésnek lehet szobrot állítani, de a képmutatás szereplőinek is lehet majd. Ezen a szobron kiemelt helyen lesz Gyurcsány és a többi baloldali szereplő – zárta szavait Dömötör.

Nehezen hihető, de tényleg megtörtént. Gyurcsány Ferenc ma börtönnel fenyegette a kormánypártiakat a parlamentben. A fenyegetések és gumilövedékek emberei voltak, és azok is maradtak.

Posted by Dömötör Csaba on Wednesday, April 7, 2021