RETRO RÁDIÓ

Elég ütős lett az Elk*rtuk plakátja, Gyurcsány is szerepet kapott rajta





Látványosra sikerült az Elk*rtuk című nagyjátékfilm plakátja. Az biztos: a Megafilm nagyjátékfilmje a rendszerváltozás óta történt legmeghatározóbb politikai botrányt dolgozza fel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.08.
mozi

Ilyen lesz a 2006-os őszödi beszéd kiszivárgását követő eseményeket feldolgozó Elk*rtuk című film plakátja, amely már a címmel sem kertel, azonnal egyértelművé teszi, hogy hová helyezzük el a történetet.

Minden Gyurcsány fejében történik? (Fotó: Megafilm)

Egyre többet tudunk majd meg

Kálomista Gábor, a film egyik producere a Metropol kérdésére annyit elárult, ahogyan egyre közelebb kerül a film a bemutató időpontjához, egyre több információ lát majd napvilágot a szereplőkről és a történetről is.

Arra a kérdésre, hogy mennyire felismerhetők a filmben az akkori politikai szereplők, egyértelmű választ kaptunk: „Mindenki beazonosítható” - szögezte le a producer.

Kálomista Gábor producer (Fotó: Dombóvári Tamás)

Jó, de akkor ki játssza Gyurcsányt?

A legtöbben persze azt találgatják, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet? „Hamarosan lehull a lepel azokról a szereplőkről, akik valós politikai karaktereket alakítanak, a nézők már nagyon kíváncsiak.” - árulta el a másik producer, Helmeczy Dorottya a hirado-hu-nak. „ A film plakátján már van egy erős utalás arra vonatkozóan, hogy Gyurcsány Ferenc milyen helyet kap a filmben.”

Helmeczy Dorottya producer (Fotó: Megafilm)

A filmet a neves angol direktor, Keith English rendezte, a főszerepekben Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor látható.

Az Elk*rtuk című film két főszereplője egy fiatal elemzőlány és szerelme, az újságíró gyakornok (Fotó: Megafilm)

Két fiatal kezd el nyomozni

A történet szerint, amikor a fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Nyomozásba kezdenek az MTV-nél gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt és a fiatalok egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe.

Jön a trailer!

A trailer rendhagyó bemutatója és a témához kapcsolódó kerekasztal beszélgetés 2021. 09. 16. 20:00-kor lesz a film hivatalos Facebook-oldalán.

Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm bemutatója 2021. 10. 21-én lesz. (A film 16 éven felülieknek ajánlott.)

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás