RETRO RÁDIÓ

Elképesztő rongyrázás, gyémántok, luxusruhák: Cseh Katalin szórta a tízmilliókat az esküvőjén





A milliárdos EU-s pályázati ügyekbe keveredett Cseh Katalin szó szerint égette a tízmilliókat az esküvőjén.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.03.
A nap luxusa

Ahogy arról már a Bors is beszámolt, luxusesküvőn házasodott össze Cseh Katalin és Berg Dániel 2021 augusztusában. A Bennfentes most megszerezte a luxuslagzi fotóit is: arany, pezsgő és elképesztő rongyrázás mindenütt. Míg a rendre biztonsági őr figyelt, a fotókat a Momentum belső köreiből szivárogtatták ki.

Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek - ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit. A luxus szó talán nem is fejezi ki pontosan azt a rongyrázást, amellyel az ifjú politikusok megmutatták a világnak: a pénz nem számít.

Persze volt is miből költeni, hiszen a Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek összejátszhattak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért eu-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amely a cégcsoportban már készen állt – írja a Bors.

Azonban a botránnyal mit sem törődve, Cseh Katalin és vőlegénye, a szintén momentumos Berg Dániel úgy döntöttek, megmutatják a világnak, hogy a luxust is lehet a legfelsőbb szinten űzni.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése több millió forintba kerül. Azonban azt elképzelni sem tudtuk, hogy a műgonddal megtervezett esküvőnél a legapróbb dolgok is többe kerültek, mint egy család egyheti nyaralása.

Ahogy a képeken is jól látszik, az impozáns helyszínt műgonddal összeválogatott dekoráció színesítette, amelyet a milliárdosok, pezsgő és kokain világát bemutató nagy Gatsby tematikája ihletett.

A vendégeknek is ez volt a dresscode. Ezért a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több százezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

De a vendégek öltözete semmi volt az ifjú pár ruhakölteményeihez képest! Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxus ruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin bőrébe, ha csak egy próba erejéig is.

A menyasszonyi cipő miatt sem kell a momentumos politikusnak szégyenkeznie, hiszen az is egy olyan márka, amely itthon nem kapható, Amerikából megrendelve viszont máris Hamupipőke gyémántcipőjében érezheti magát, aki lábára ölti a cipőkölteményt.

De ilyen drága helyen, a drága vendégsereg védelmére is szükség van, ezért biztonsági őrök vigyázták a szertartás és a lagzi nyugalmát, hogy aztán a nem mindennapi menyecskeruhát is felölthesse Cseh Katalin. A nagy Gatsby stílusban megtervezett - vélhetően egy híres magyar tervező az ifjú EP-képviselőre tervezte és varrta - luxusdressz ára akár több százezer forintra is rúghat.

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége biztosan millión felüli összeg volt, ha nem a tízszerese.

De nemcsak az ékszerek pompáztak arany színben, hanem még a sütemények is aranyporral voltak bevonva, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét – írta a lap.

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás