RETRO RÁDIÓ

Best of Márki-Zay: összegyűjtöttük a legmeghökkentőbb megszólalásait - Videók!





Mutatjuk azokat a videókat, amelyeken a baloldal miniszterelnök-jelöltje sértően vagy össze-vissza beszél.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.24.
bántások

Márki-Zay Péter többször is hangoztatta: a rezsicsökkentés véleménye szerint népbutítás, mint ahogy a benzinárstop és a kulcsfontosságú élelmiszerek árstopja is. A baloldali miniszterelnök-jelölt, Gyurcsány Ferenc embere elmondta, ő így csökkentené a rezsit: használjunk kevesebb gázt, áramot és vizet...

Márki-Zay felsorolta a tanácsait:

Márki-Zay Péter a nyugdíjasokról is sokszor mondott olyat, amivel kiverte a biztosítékot. Például azt mondta: most nem a nyugdíjasoknak kellene pénzt adni... Szerinte böszmeség visszaadni a 13. havi nyugdíjat az időseknek.

Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében arról értekezett, hogy a járvány miatt „pusztulnak” az idősek, akik a Fideszre szavaznának, ezért 2022-ben több fiatal fog szavazni. Végül így sommázta a szomorú statisztikát: „az irány jó”...

Márki-Zay a nőket is többször mélységesen megsértette. Többször használt ilyen lenéző szófordulatokat: „sikeres, annak ellenére, hogy nő...”

Egyszer például az derült ki a szavaiból: szerinte a nők egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni. Erre a következtetésre úgy jutott, hogy egy Fidesz-szavazó hölgy küldött neki egy félig kitöltött keresztrejtvényt.

A baloldal veszélybe sodorná több százezer ember fizetését és kiszolgáltatná őket a multinacionális nagyvállalatoknak a minimálbér eltörlésével. Erre utal Márki-Zay Péter számos kijelentése, ebben a videóban - bár össze-vissza beszél - azt fejti ki, hogy a minimálbérre nincs szükség.

Márki-Zay Péter és a baloldal nem titkolja, hogy jó húzás volt, amikor ők bevezették a vizitdíjat és többször elmondták, hogy fizetőssé tennék az egészségügyet. Márki-Zay a „takarékosság” jegyében gyakran tesz agyrém kijelentéseket. Mint az egészségügyről például: az mondta, ha az egészségügy üzlet, akkor az is lehet, hogy a kórházakban fűszoknyás lányok mohítót szolgálnak föl, ha valakinek a biztosítása, vagy a saját pénztárcája azt is fedezi...

Az is kiderült, mennyire lenézi a baloldal miniszterelnök-jelöltje a falun élőket, akik szerinte „egyszerűek” és „tudatlanok”, „agymosottak”, és kevés köztük a józan„. Facebook-videójában ez hangzott el. „Ha a pesti, belpesti liberálisoknak az érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk, ugyanúgy, ahogy ’18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy fölvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat.”

Egy fórumon az illegális bevándorlás ellenzőiről és a rezsicsökkentés támogatóiról mondta azt, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák.Addig, amíg az embereket sötétben tartjuk, és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, hogy úgy tartanak, mint a gombát: sötétben tartanak, és trágyával táplálnak. Addig, amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni” – mondta.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje január 23-i élő facebookos bejelentkezésében szitokszóként használta a „fogyatékos” szót. „Annyira fogyatékosak szegény fideszes propagandisták…” – így próbálta sértegetni Márki-Zay a jobboldali újságírókat. Az eset után öt nagy fogyatékosságügyi szervezet – az Autisták Országos Szövetsége, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége és a Siketvakok Országos Egyesülete – közös közleményben szólította fel Márki-Zay-t bocsánatkérésre, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke pedig „visszataszítónak” nevezte a megnyilvánulást.

Márki-Zay Péter szerint a szüléshez elég egy jól képzett bába, nem is kell feltétlenül orvos.

A politikus az egyik videóban azt fejtegette, hogy szerinte a szüléshez nincs szükség szakképzett orvosra, csupán egy holisztikus tudással rendelkező bábára. Mint mondta, a szülés az nem egy betegség, tehát akkor orvos sem kell hozzá....

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás