RETRO RÁDIÓ

A baloldal továbbra is nehezíteni próbálja az oltási tervet





Szaniszló Sándor Facebook-oldalán tett állításaival bebizonyította, a baloldal direkt nehezíti a kormány oltási programját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
felháborító

Az Európai Unióban Magyarországon oltották be a második legtöbb embert a világon, az elképesztő eredményről korábban a Metropol is beszámolt már.

Az oltás programot több esetben is akadályozni próbálta a baloldal. Szaniszló Sándor, Pestszentimre DK-s polgármestere nagy igyekezetében akarata ellenére leleplezte Gyurcsány Ferenc és társai oltásellenes stratégiáját - számolt be az Origo a politikus Facebook-os baklövéséről. Szaniszló szinte diadalmasan jelentette be, hogy a kerületben nem sikerült beadni több száz kínai vakcinát, hiszen állításuk szerint a kínai vakcinával sokan nem oltatnák be magukat. Ezt megcáfolja a tény miszerint tömegével jelentkeztek a kerületiek, hogy ők szívesen beadatnák maguknak a vakcinát, de senki sem kereste őket. A hibát Szaniszló próbálta orvosolni, kezdetben folyamatosan javította a Facebook-oldalán megosztott posztját, majd törölte a posztot.

A XVIII. kerület polgármestere ezzel a posztjával lebuktatta a baloldal összefogását, amivel az oltási tervet igyekeznek a lehető leginkább akadályozni. A csütörtöki bejegyzése, majd pedig annak törlése világosan megmutatja mindenki előtt, hogy a DK mindent elkövet annak érdekében, hogy minél kevesebb vakcinát adjanak be az embereknek. Szaniszló Sándort azonnal elkezdték védeni a baloldali politikusok a régi indexes blogján.

Karácsony Gergely a védelmére sietve, hangsúlyozta, hogy Szaniszló valójában oltáspárti, illetve Gyurcsány Ferenc egy bejegyzésben azt írta, hogy ha a kormánynak „csak fele olyan jól menne a tömeges oltás, mint a hazudozás, mára

az összes háziállat és szobanövény is be lenne oltva a vírus ellen az egész országban”.

A bejegyzésben látszódik, hogy igyekszik elbagatellizálni a kérdés fontosságát, de ez nem az első oltásellenes megnyilvánulása. A baloldal folyamatosan támadja a kínai és az orosz vakcinát, pedig ezek nélkül Magyarország jelentősen le lenne maradva az átoltottságban, mivel Brüsszel elrontotta a védőoltások beszerzését.

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás