RETRO RÁDIÓ

Horrorbaleset! Egy kapu fejezett le egy nőt autójában ülve





A család pert indított a nemzeti park ellen.



Megosztás
Szerző: Z.A.
Létrehozva: 2022.12.07.
Módosítva: 2022.12.08.
tragédia horror

A 25 éves Esther Nakajjigo 2020-ban férjével, Ludovic Michaud-val a lenyűgöző Arches Nemzeti Parkban autózott az amerikai Utah államban, amikor megtörtént az elképzelhetetlen. A szél miatt kicsapódott egy fémkapu, amely átvágta az autó utasoldali ajtaját, és lefejezte Esthert. Az értelmetlen halál miatt indított per nyitóbeszédében a Michaud és Nakajjigo családját képviselő ügyvédek elmesélték azt a pillanatot, amikor Michaud rájött, hogy a felesége meghalt, adta hírül a Mirror.

Amikor megérezte a vérszagot, megfordult, és meglátta lefejezett feleségét.


A család azzal érvel, hogy az amerikai parkfelügyelet gondatlanságból nem tartotta karban megfelelően a parkok be- és kijáratainál lévő kapukat, ami szerettük halálához vezetett. Hétfőn Salt Lake Cityben tett nyitóbeszédükben ügyvédeik elmondták, hogy 140 millió dollár (115 millió font) kártérítést követelnek a kormánytól, figyelembe véve Esther kereseti lehetőségeit.

A család keresetében azt állítja, hogy amikor a Covid–19 miatt lezárt nemzeti parkok 2020 áprilisában újra kinyitottak, a Utah állambeli nemzeti parkban a parkőrök nem rögzítették a kaput a helyén, ami miatt „egy fémcső gyakorlatilag lándzsává változott, amely egyenesen az autó oldalába hatolt, lefejezve és megölve Esther Nakajjigót”

Képünk illusztráció

A kormány ügyvédei nem vitatták, hogy a park tisztviselői hibásak, de azt vitatták, hogy a családnak mekkora összeget kellene megítélni. Vitatva a család állításait, hogy az áldozat egy nonprofit cég vezérigazgatója lett volna, aki végül több százezer vagy akár több millió dolláros éves jövedelemre tehetett volna szert.

Nem tudjuk teljes bizonyossággal, hogy mik voltak a tervei

 – mondta Jeffrey Nelson helyettes amerikai ügyész, aki szerint a megfelelő kártérítés összege maximum 3,5 millió dollár lenne. Elmondta, hogy nem tagadja, hogy Nakajjigo rendkívüli személyiség volt, de azt állította, hogy nehéz megtippelni, hogy milyen munkát végezhetett volna.

Megjegyezte, hogy a halála előtt vendéglátósként dolgozott egy étteremben, és nem volt alapdiplomája.





 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás