Tizenhetedik alkalommal gyűlt össze a Halhatatlanok Társulatának kuratóriuma, hogy kiválasszák azokat a művészeket, akik közül az ATV nézőinek döntése értelmében nyolcan lábnyomot kaptak a Nagymező utcában, és csatlakoztak a társulathoz.

Szacsvay László így adta a lábnyomát Fotó: Dombóvári Tamás

Idén, 2021-ben Rudolf Péter, Szacsvay László, Lázár Kati, Bede-Fazekas Csaba, Bodor Johanna, Tiboldi Mária, Zempléni Mária és Zsuráfszky Zoltán lábnyomát örökítették meg az Operettszínház bejáratánál, ahol aztán egymás után köszönték meg a nézőknek a szeretetet.

Tiboldi Máriát A lenyomathoz fia és unokája kísérte Fotó: Dombóvári Tamás

Tiboldi Mária az Operettszínházban 60 éves pályafutása alatt 30 évig volt társulati tag. A lenyomathoz fia és unokája kísérte, a művésznő meghatottan nézett fel az épületre. „Mélységesen meg vagyok rendülve, csodálatos nap ez a mai” – mondta a primadonna, aki az elmúlt évtizedekben Magyarország mellett Európa számos nagyvárosában megfordult. „Úgy érzem, hogy azt az ígéretemet, amit a Jóistennek tettem, hogy lejövök a bolygóra, boldogságot és örömöt tudok az emberekbe hozni a munkámmal, az életemmel, egyáltalán a személyiségemmel, teljesítettem”.

Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója Fotó: Dombóvári Tamás

Zsuráfszky Zoltán szinte napra pontosan 50 éve lépett be először a Balettintézet kapuján. A táncművész a frissen lerakott lábnyomokra nézve megjegyezte: „Ideérni nagyon jó érzés”.

Zsuráfszky Zoltán stílusosan csizmában adta a lábnyomát (Fotó: Dombóvári Tamás)

A Vígszínház igazgatója, Rudolf Péter üzent pályakezdő kollégáinak is: „Remélem, hogy a Vígszínházhoz most szerződő fiatalok vigyáznak a cipőjükre, hátha szükség lesz még rá.”

Bede-Fazekas Csaba is meghatódott Fotó: Dombóvári Tamás

Bodor Johanna az egyik legfiatalabb Halhatatlan Fotó: Dombóvári Tamás

Zempléni Mária is a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Fotó: Dombóvári Tamás

Újabb tagok a Halhatatlanok Társulatában Fotó: Dombóvári Tamás