RETRO RÁDIÓ

Ezt nem hiszed el: a népszerűség kedvéért férjhez ment a 8 éves influenszer – Fotó





Megdöbbentő fordulatot vett egy kislány élete, aki összeházasodott 13 éves, állítólagos szerelmével. A két fiatalnak több ezer követője van a közösségi oldalakon, a hatóságok és a közvélemény a szülőket hibáztatja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
megdöbbentő influenszer Furcsa házasság

Hatalmas felháborodást keltett Ukrajnában, hogy egy mindössze 8 éves kislány összeházasodott 13 éves szerelmével. A gyerekmodellként dolgozó Mila Maxanets az influenszerkedéssel foglalkozó Pavel Pai felesége lett. A kirobbant botrányt követően mindkét gyermek szülei tagadták, hogy vissza akarnának élni a kicsik hírnevével.

Ezzel szemben a helyi média értesülései szerint ők biztatták arra a fiatalokat, hogy költözzenek Kijevbe, sőt, még arra is, hogy provokatív tartalmakat forgassanak. Sokan azért nehezményezték a szülők viselkedését és engedékenységét, mert mindez összezavarhatja a gyerekek lelki fejlődését; nem beszélve arról, hogy egyelőre még nem is tudnának önállóan élni. Sokan azt is felvetették, hogy lépjenek közbe a hatóságok, és vegyék állami gondozásba a gyerekeket, mert a szülők átlépték az erkölcsi határokat. Továbbá kérték, hogy tiltsák le a közösségi oldalaikat.

Anna Malyar ügyvéd és kriminológus az ügy kapcsán azzal vádolta a szülőket, hogy gondatlanul viselkedtek gyermekeikkel szemben. „A kislánynak több millió követője van a különböző közösségi oldalain, ahol folyamatosan bálványként követik. Tehát fennáll a veszélye, hogy utánozni kezdik a bálványukat, és könnyű prédává válnak a pedofilok számára. Ez abszolút ellentmond a gyermekek normális szexuális fejlődésének” – mondta az ügyvéd.

A Censor helyi híroldal szerint a lány anyja, Daria Maxanets ösztönözte Milat Instagram-karrierjében. A szülők az ügy kapcsán azt mondták, nem akarnak rosszat gyermekeiknek, s azért segítették őket az influenszerkedésben, hogy pénzt kereshessenek. Milának jelenleg 510 ezer követője van csak az Instagramon, míg Pavelnek több mint 46 ezer. A két család az újabb fejleményekkel kapcsolatban nem nyilatkozott még, és egyelőre kérdéses, hogy a már különböző elindított hivatalos eljárások milyen hatással lesznek a fiatalokra – írja a Daily Star.





Ezeket olvastad már?
Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás