Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A közelgő Rák telihold érzelmessé teszi. Hajlamos lehet ezen a napon a hangulatingadozásra, de ez csak azt jelzi, hogy fontos változások zajlanak a lelkében. Egy régmúlt problémának most tud igazán pontot tenni a végére.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold–Plútó szembenállása megmutatja, mire vágyik úgy igazán, mi az, ami boldoggá tenné. Olyan ügyekben is tisztán lát, amik eddig rejtve voltak ön előtt. Az is lehetséges, hogy valakivel kapcsolatban ráébred az igazságra.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne gondolja azt, hogy mások nélkül, egyedül is mindent mindig meg tud oldani. Nagyon is szüksége van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérje bátran, ha nem talál más megoldást. Örömmel segítenek önnek!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Rák telihold igazi lezárást jelent önnek. Fontos kérdéseket sikerül magában lezárni és újragondolni, főként mivel a Hold a tudatalatti bolygójával, a Plútóval is szemben áll ezen a napon.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A párja megérzéseire jó ösztönnel hagyatkozhat ön is. A kettejük viszonyát meghatározza ugyanis, hogy mennyire képesek megbízni egymásban, és támaszkodni egymásra. Ma is partnerek mindenben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyasmi miatt kesereg, ami a környezetében élőket is sújtja. Igaz, ez nem vigasz, de ha összefognak, akkor könnyebben találnak megoldást a közös bajukra. Csak valakinek össze kell fognia az embereket. Mondjuk önnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívében. Talán nem is ön, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni önt, és talán önben sem hunyt ki még minden vele kapcsolatban.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Remek nap, remek energiák! A Rák telihold már hat önre, és nagyon felerősíti amúgy is remek intuícióját. Ossza meg a meglátásait, sugallatait másokkal! Ma nagyon jó tanácsokat tud adni másoknak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hirtelen ötlettől vezérelve ma megoldásokat találhat olyan gondokra is, amelyeket eddig képtelen volt átlátni, lerendezni. Ne érezze mégsem elvesztegetettnek az időt, amit ráfordított. Az kellett a mostani gyors megoldáshoz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valami történik önnel, aminek néhány éve, vagy néhány hónapja még örült volna. Ma azonban csak zavarja, és nem tudja, mit tegyen. Legjobb, ha hagyja magát sodortatni az eseményekkel. Majd az idő eldönti, hogy legyen.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap egy újabb sorsszerű találkozást hozhat az ön életébe. Mostanában megszaporodtak az ilyen jellegű találkozások. Nem véletlen, hiszen az ön személyisége is változik, természetes, hogy másféle, új embereket vonz magához.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Rák jegyében, szemben állva a Plútóval nagyon kedvező hatással van önre. Nyugodtabbnak és békésebbnek mutatkozhat mától. Valamit sikerült tisztáznia, akár csak saját magában. Most, hogy másképp látja, értékeli, érti a helyzetet, egyszerre jobb is a hangulata.