RETRO RÁDIÓ

A szingli Vízöntőre ma rátalálhat a szerelem





Ez a csillagjegy ma megismerkedhet valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint ön. Ez azonban ne riassza vissza.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.07.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Egy pletyka zavarba hozza: valakit beavatott a titkába, és ezzel megindított egy lavinát saját maga ellen. Ha ez így van, akkor valójában azzal a zavarral szembesül kívül, amit önmagában él meg. De az irányítás most is az ön kezében van.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge hat a mai napon, ami beragyogja az egész délutánját, estéjét. Romantikus energiák hatnak most önre, szervezzen programot a párjával, vagy legalább este üljenek ki valahová egy kicsit beszélgetni.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ha segítséget ad egy elesett embernek, azzal épp annyit ér el, ha nem többet, mintha ön kapna segítséget. Nagyot nőhet e tettben, és közben az önbizalma is megerősödik. Ráadásul jó pontoknak számít ez a karmában is. Kell ennél több?

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold fényszöget alkot a Vénusszal, ami igazán kedvező bolygóállás. Csak hagyja magát sodortatni kicsit az eseményekkel, mert most garantáltan csupa jó dolog sül ki a spontaneitásból! Ne fogja vissza az energiáit semmilyen téren.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ha a problémái már az álmaiban is üldözik, akkor ideje gondolkodni a megoldáson. Ha valami zavarja, és nem találja a kiutat, akkor az megköti az alkotó erejét is. Lehetséges, hogy csak valami radikális megoldás segít. Ideje dönteni!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ha eddig egyedülálló volt, akkor most reménykedhet abban, hogy a sors küld önnek egy társat. Legyen bizakodó, mert csak akkor veszik észre, ha ön is mer látszani, de akkor annál nagyobb sikert arat. A félénkségén kell úrrá lennie. Merjen csábos lenni!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold és a Vénusz fényszöge jelzi, hogy ma nagyon vidám és romantikus napja lesz. Hogy ez miben nyilvánul meg, az attól is függ, mióta vannak együtt a párjával, de az biztos, hogy ma lesz valamilyen kedves gesztusa ön felé.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Hold és a Vénusz fényszöge igazán vidám, kellemes rezgésű napot ígér. Minden simán megy, és mindenfajta kapcsolatában harmónia uralkodik. Ha lehetséges, találkozzon ma a barátaival, és vigye magával a párját is, mert remekül fognak mulatni!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nagy lehetőségeket jeleznek a bolygók, melyeket meg kell ragadnia. Mindenhez elhatározás és akarat kell, de ezt ön is tudja. Szerencsére önben megvan minden, ami a sikerhez kell!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Bizonytalansága rossz irányba terelheti az új vagy régi kapcsolatát. Adjon végre határozottan hangot az elképzeléseinek! Lehet azt kedvesen is mondani, úgy, hogy a másikat ne sértse meg.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A szingli Vízöntő ma megismerkedhet valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint ön. Ez azonban ne riassza vissza. A változatosság igazán gyönyörködtető lehet mindkettejük számára. És még több is ennél.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge nagyon kedvez önnek. A mai napon több lehetősége adódhat a pihenésre, ellazulásra. Ez azért is az előnyére válhat, mert egy másik tudatállapotba kerülve másként, tisztábban átlátja az emberi kapcsolatait is. Így aztán javíthat is rajtuk.





Ezeket olvastad már?
Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás