Szeptember 30.

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ma különösen értékes lesz az ideje, azt sem tudja, hova kapjon, mit intézzen. Jól gondolja hát meg, hogy ki az, aki megérdemli, hogy rászánja. Kényeztesse magát finomságokkal, néha belefér. Kedvese szeretne többet lenni önnel, és ennek ön is örül majd.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Hirtelen jött szellemességével sok embert megnevettet, de vigyázzon, nehogy túlzásba essen és megbántson valakit. Egészségi állapota kissé változékony, de emiatt ne idegeskedjen sokat, tartsa be inkább a szakemberek ajánlásait.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Ha nem vigyáz, kétes ügyekbe keveredhet. Nem kockáztasson és próbáljon meg gátat szabni a pénz kiáramlásának. Tartsa melegen a lábait, ha sokat kell gyalogolnia, hiszen estére meglehetősen lehül a levegő. Könnyelműségét tegye félre.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Olyan emberekkel vegye körül magát, akik akarnak és képesek segíteni. A mai nap nem igazán kedvez a jótékonykodásnak, de az összpontosításnak sem. Kedvesének nem lesz könnyű meggyőznie önt, hogy minden rendben van a kapcsolatukkal.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
A napokban találkozhat azzal az emberrel, akit eddig keresett. Előfordulhat, hogy az utcán, egy boltban vagy a metrón mosolyog önre. Mindenesetre legyen nyitott és ne hagyja ki a kínálkozó alkalmat, hogy végre megtalálja a boldogságát.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ön és a kedvese között ma megtörténhet az, amitől mostanában nagyon tartott, ám ez ne rémissze meg, a csillagok szerint ugyanis kedvező következményei is lehetnek az egésznek. Legyen sokat a friss levegőn és ha teheti, használja ki a napsütést.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Pihentesse a szervezetét, mert bár mostanában sokat foglalkozott a testével, lehet hogy némileg túlerőltette a sok edzéssel. Partnerével szemben legyen békülékenyebb, veszekedés helyett egy nyugodt beszélgetés jöjjön, mindenkinek jobb lesz.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Éljen a mai nap mozgalmasságával, használja ki, amit kaphat tőle. Végre nem lesz alkalma unalmában túlkombinálni a párkapcsolatát és vészforgatókönyveket írni. Engedje el a negatív gondolatokat, hiszen partnere nem gondolta komolyan a szavait.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Minél jobban erőlteti az eseményeket, annál nehezebb lesz megtartani az eddig kiharcolt pozícióit. Lehet, hogy előbb rendezni kellene az aktuális ügyeit, mielőtt valami teljesen újba kezdene. Bár partnerével mostanában nem találják az összhangot, előbb-utóbb le kell ülniük beszélni.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Hallgassa meg mások észrevételeit, építő kritikáját, és ha kell, akár el is ismerheti, hogy hibázott. A makacsság nem mindig erény. Szervezete igényli a gondoskodást, ne felejtsen el vigyázni az immunrendszerére. Partneréről mondjanak mások bármit, tartson ki mellette.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ha nem sikerül egy találkozó vagy egy megbeszélés, az még nem jelenti azt, hogy önnel van a probléma. Lelki támaszt és ha kell, anyagi támaszt is szívesen nyújt a kedvese, ezt fogadja el, hiszen összetartoznak, jóban-rosszban.

Halak
II. 20.–III. 20.
Az ön által szeretett ember ma óriási lelkesedéssel mesél önnek néhány új ötletéről, ami azonban önt egyáltalán nem csigázza fel, de azért türelemmel hallgassa végig. Ha úgy látja, hogy ez fontos neki és segít az előrelépésben, segítse az elképzeléseit.

 

Október 1.

Kos
III. 21.–IV. 20.
A hamis remények és a színlelt kedvesség napja az ön részéről. Próbálja meg visszafogni az indulatait, mert romboló hatással lehet a fellépése a családtagjaival való kapcsolatára, de még a saját lelki életére is. Kötekedni ártalmas.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Kiváló nap a korábban elkezdett, de félbehagyott munkák elvégzéséhez. Holnap – ha arra kéri egy kedves ismerőse -, nyugodtan kölcsön adhat egy kisebb összeget, de ha muszáj, most ön is nyugodtan felvehet némi hitelt. Ha lehetősége van rá, adakozzon.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Lelkesedése és kreativitása ma akár a hegyeket is képes megmozgatni, vigyázzon azonban, nehogy túlhajtsa magát, mert a szervezete ezt megsínyli. Nagy örömét leli egy jó kis vásárolgatásban, legyen az egy termelői piac vagy egy bevásárlóközpont.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
A Rák jegyűeknek ma lehetőségük lesz valamelyest növelni a tekintélyükön és szót érteni olyan emberekkel is, akikkel ez az utóbbi időben nagyon nem sikerült. Ennek ellenére ne rohanjon sorsjegyeket vásárolni, ugyanis a szerencse forgandó.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Meggondolatlan döntéseket hozhatnak ma az Oroszlánok, ezért okosabb, ha megpróbálják elkerülni a családon belüli konfliktusokat. Valaki most
hirtelen nagyon kedves és segítőkész a jegy szülöttével, de tanácsosabb ezt kellő távolságtartással kezelni.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A Szűznek ma különösen hasznos lesz az a képessége, hogy türelmesen végighallgatja mások problémáit. Délután egy romantikus találkozás vár önre, ami hosszútávon is nagy hatást gyakorolhat az életére. Hevességét mérsékelje, mert kiszemeltjének nem fog tetszeni.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A monoton mindennapok kissé felőrölték a lelkét, ezért komorabb hangulatban van, mint máskor, de ezen a problémán most könnyű segíteni:
találkozzon a barátaival, vagy kedvesével, esetleg menjenek el pár napra pihenni, kalandozni valahová.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Kisebb kellemetlenségek várják ma. Szomszédaival is lehetnek nézeteltérései, de igyekezzen békésen megoldani a felmerült problémákat. Figyeljen az elfogyasztott ételek minőségére, illetve lehetőség szerint kerülje a nagyobb fizikai megterhelést.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Melankolikus hangulatban találja magát a Nyilas, ugyanis több várva-várt dolgot is el kell engednie. Munkájában ma inkább ne kísérletezzen, maradjon a megszokott kerékvágásban. Szeretteinek mutassa ki, hogy mennyire fontosak önnek, náluk vigaszra lelhet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ideális nap a várható újdonságok átgondolására, értékelésére. Ha megteheti, kedves Bak, vegye a túrabakancsát, és keresse fel a közeli erdőt vagy mezőt. Este, ha visszatér, végezze el kedvese helyett a házimunkát és menjenek el vacsorázni valahová.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Kimerült lehet, hiszen dolgos hétköznapok állnak ön mögött. Ma különösen nagy figyelmet kapnak a családtagjai, hiszen végre meglátogatja őket. Ha kedve támadt egy kis kultúrához, látogasson el egy festőtanfolyamra vagy kiállításra.

Halak
II. 20.–III. 20.
Koncentráljon a pozitív dolgokra, amelyek ma is bőven történtek önnel, és tudatosan próbálja meg elhatárolni a gondolatait az önzőségtől és az irigységtől. A félbehagyott munkáit kénytelen lesz elvégezni, ne próbálja másokra erőltetni.