RETRO RÁDIÓ

Veszteség és lemondás vár ma a Bakra





Döntéshelyzetbe kerül a csillagjegy szülötte és nem is úszhatja meg az elhatározást.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.26.
horoszkóp

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nincs türelme most szinte senkihez és semmihez, bosszantja, ha valaki lassan reagál, vagy ha várakoznia kell. A legjobb, ha beletemetkezik a munkába, és csak a saját dolgával törődik. Így elkerülheti a súrlódásokat.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon komoly döntéshelyzet elé kerülhet. Sajnos, bármit is választ az valamilyen veszteséggel, lemondással járhat. Talán nehéz lesz eldöntenie, hogy hirtelen melyik ujját harapja meg. Sajnos így, vagy úgy, de muszáj elhatároznia magát!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma aligha lesz ideje a pihenésre. Amúgy sem lenne kedve hozzá, a lelke valahogy kifejezetten igényli a kihívásokat. Igaz, az eredmények is számítanak, de abban ma még ne reménykedjen. Hamarosan eljön azonban a dicséret ideje is!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold már a Rák jegyében jár. A mai napon a segítségét kérheti egy ismerőse. Az anyagiakkal kapcsolatban tapasztalatból óvatos, de vigyázzon azzal is, hogy lelki kérdésekben hogyan segít. Nehogy a végén ön legyen a hibás, ha valami nem jól sül el!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nagyon talpraesett, és szinte bármilyen helyzetben képes lehet feltalálnia magát. Ezt a kollégái, ismerősei is észrevehetik és akár ki is használhatják. Ma úgyis buzog önben a segítőkészség. Mindent megold!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy kicsit befelé fordulóbb lehet a szokásosnál. Talán maga is úgy érzi, hogy átalakulásra van szüksége. A külvilág ebben megzavarhatja, mert minden változás belülről indul ki.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Megint a szelíd, önfeláldozó természete kerekedik felül önben. Nemcsak a saját érdekeit nézi, hanem mások ügyeit veszi a vállára, ezért végül is minden rossz erőt jóra fordíthat.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Rák jegyén halad keresztül, ez arra készteti, hogy a szokásosnál is jobban kimutassa a szeretetét. Talán csak egy kis gesztussal, vagy valamilyen figyelmes aprósággal készül, de most örömet szerez másoknak.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bár a reggel elég stresszes, dél körül már lendületben van, és pörög, intézkedik, kommunikál. A nagy kapkodásban viszont épp egy fontos feladatról felejtkezik meg, erre figyeljen.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valamiben talán csalódnia kell, de ha kitartónak bizonyul, akkor visszájára fordíthatja a dolgokat. Csak ne adja fel rögtön, és főleg, ne fordítsa maga ellen a többieket vádaskodással! Bízzon a saját lelki erejében!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bármennyire is úgy érzi, kifáradt az állandó hatalmi harcokban a munkahelyén, most még fel kell vennie a kesztyűt. Olyasmivel vádolhatja ugyanis egy kollégája, ami teljesen alaptalan, valószínűleg a saját hibáját akarja önre kenni. Ha nem dolgozik, akkor a szomszédaival gyűlhet meg a baja.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Rák jegyén halad át. Különleges álmai lehetnek, amik figyelmet érdemelnek. Na persze nem kell szó szerint venni őket, de rávilágíthatnak arra, hogy mi az, ami valójában fontos önnek.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás