RETRO RÁDIÓ

Új időszak jöhet a Bak szerelmi életében





Ha ön is benne van, kedves Bak, úgy új időszámítás jöhet a szerelmi életében. Valaki szeretne önhöz közelebb kerülni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.21.
horoszkóp csillagejgy

Október 21.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Lehetősége nyílik ma egy kis plusz pénzt keresni, de ehhez az ön leleményességére lesz szükség. Pénzügyei jól alakulnak, de időben fizesse ki a tartozásait, hiteleit. Este egy zajosabb társaságba keveredhet, ahol felfigyel önre valaki.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Bátran menjen be a holnapi megbeszélésre, hiszen főnökei új lehetőségeket kínálhatnak fel. Most sok minden az ön hozzáállásán múlik. Délután vegyen egy lottót, nyerhet egy kisebb összeget, ami felvillanyozza.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Megszokott rutinnal telik el a nap nagy része, semmi sem fog történni, ami felizgatná. Ha esetleg kölcsönre lenne szüksége, keresse meg a közeli hozzátartozóit. Az este a szerelemé, érezze jól magát!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ma alkalma nyílik arra, hogy megvillantsa képességeit. A siker előhívja a kihívásokra vágyó oldalát, ami szükséges lesz ahhoz, hogy elérje a kitűzött célját. A nap végén hiába hívják, mondjon nemet a bulira, még nincs itt az ideje.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Előfordulhat, hogy a munkahelyén kialakult konfliktusban önnek kell átvenni az irányító szerepet, mert ön lesz az, aki hideg fejjel végig tudja vinni a beszélgetést. Este a partnerével kényeztessék magukat egy étteremben vagy bárban.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Itt az idő, hogy elvégezze a fontos feladatait, amiért felelősséget vállalt a munkahelyén. Ha kell, hívja segítségül a kollégáit, de csendesen próbálja erősíteni a tekintélyét. Délután némi költekezés vár önre, ez elkerülhetetlen.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma mindennel sikerrel jár, mindenhová odaér, ám nagy a valószínűsége annak is, hogy elfelejt valamit, ami később kellemetlenséget okozhat. Kisebb céges utazások várhatóak, amelyekre szívesen igent mond.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Sokat idegeskedik ma, ugyanis több kisebb, de annál szerteágazóbb probléma szakad a nyakába. Ezek pedig alapos utánjárást, kitartást igényelnek. Otthon is lesz egy kis feszültség, ami átragad a gyerekekre is.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Új feladatot kap, amelyet most a legszívesebben hanyagolna, ezért csak tologatja a tennivalókat, pedig ez a legrosszabb, amit megtehet. A csillagok azt üzenik, ha szeretné magát jól érezni, ne feledje: valaki hevesen flörtöl önnel.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Szerelmi élete új időszakba léphet, ha persze ezt ön is igényli és hajlandó tudomásul venni, hogy valaki szeretne önhöz közelebb kerülni. Hevességéből engedjen picit, mert nem mindenki örül az azonnali nagy ostromnak.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Több kedvezőtlen helyzet is kialakul ma, szinte egymást érik a nézeteltérések, pedig önnek esze ágában sincs vitázni senkivel. Ha teheti, engedje el a füle mögött a megjegyzéseket, hiszen csak ürügyet keresnek a vitára.

Halak

II. 20.–III. 20.

Aktív, eseménydús nap a Halak számára, tele meglepetésekkel. Nincs kizárva, hogy gazdag örökössé válhat, vagy valamelyik kisebb befektetése most érik be, minden esetre egy szebb összeg állhat a házhoz. Maradjon a realitásnál.

 

Október 22.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma csak annyi a feladata, hogy mosolyogjon és bólogasson. Ha hallgat, az is bőven elég lesz, hiszen elhatározta, hogy segít másokon, ezt pedig így is lehet. A hangját semmilyen esetben ne emelje fel, akkor sem, ha ez jogos lenne.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Remek nap arra, hogy újra mozgásba lendüljön. Kezdetnek elég lesz egy séta is a kedvesével, de ha nagyon lelkes, nyugodtan összeállíthat egy komolyabb edzéstervet. Egy jó beszélgetés ma sok mindentől megvédheti.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Múlhatatlan kíváncsisága segít önnek új, érdekes dolgokat felfedezni és az életet más szemszögből nézni. Rájön, hogy a pozitív változásokhoz nem is kellenek radikális lépések. Próbálja meg megnyitni a szívét és bocsássa meg ellenségei tetteit.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Most még biztosan nem jött el az új faladatok ideje. Várja meg, hogy ismét stabil legyen ön körül minden, csak akkor lépjen, és hívjon új embereket. Csak a saját tudásával végezze a feladatait, ne fogadjon el semmilyen tanácsot.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Valaki, aki közel áll önhöz, most megmutatja, hogy az életben milyen jól is alakulhat minden. Új fejezetet kezdhet az életében. Mutassa ki az érzelmeit ennek a személynek. Felébred önben a vágy, hogy régi embereket keressen meg, de ne tegye.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ne akadjon fenn apróságokon, mert azok elterelik a figyelmét a valóban fontos dolgokról. Most valami szokatlan dolog vár önre, ami esetleg kellemetlen lehet, de elutasíthatja. Alkalmas viszont a nap kisebb utazásokra, ez feltöltheti az energiaszintjét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Egész nap szégyentelenül flörtöl, ám úgy tűnik, rajongása „tárgya” jól fogadja a lelkesedését. Eleinte meglepődik, de aztán bármi előfordulhat. Megfontoltan lépegessen! A Mérleg jegy női szülöttjei közül, ma sokan a szívük választottjára lelhetnek.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ma jobban jár, ha minden helyzetben a legegyszerűbb megoldásokat választja. Semmi szükség nagy erőkifejtésre. Sokat fejlődhet, ha nem nehezíti az életét. Kap néhány olyan információt, amelyektől nyugtalanná válik.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Jogi kérdéseket vethetnek fel az ötletei, de mégsem okoznak akkora problémát, hogy ne érje meg belefogni. Ha visszatáncolna, abban is segítik a csillagok. Ma alkalma nyílik kellemes emberekkel találkozni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Munkahelyén kaphat egy teljesen rendhagyó feladatot, amelynek azonban örülni fog, hiszen az új kihívás által olyan emberekkel ismerkedhet meg, akikkel rég szeretett volna. Az este folyamán beszéljen a szeretteivel.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Legendás az intelligenciája, amellyel ma is bebizonyítja az igazát. Egy ragyogó ötlet nagy változásokat ígér. Próbáljon meg beszélni a megfelelő emberekkel. Hangulata rettenetesen ingadozó, jobb ezért ma önuralmat gyakorolni.

Halak

II. 20.–III. 20.

Választania kell, akkor is, ha ez nehéz. A jó hír az, hogy számos kiváló voksa lehet, a rossz viszont az, hogy ezek közül csak egy lehet. Érzésből cselekedjen, bármelyik döntése sikeres lehet. Ha teheti, ruccanjanak ki a családdal.





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás