Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bevételei lassabban csörgedeznek, vagy elmarad a haszna a várttól. Készítsen mértéktartóbb terveket a közeljövőre, de ne adja fel még nagy álmait! Kicsit lassabban, de be fognak érni azok is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy titkos kapcsolat lehetőségének kedveznek a bolygók. Meglehet, annyira titkos, hogy még önmagának sem vallja be a vonzalmat. Talán még mindig a barátság illúziójában ringatja magát. Ébredjen fel: ez annál jóval több és mélyebb.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem mindig igaz a mondás, hogy sok beszédnek sok az alja. Ön most nagyon tisztán és világosan, sőt mi több, hatékonyan tudja megragadni és elmondani a gondolatait. Ezzel pedig sokakat meggyőzhet. A szerelemben is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Harmónia töltheti el a kapcsolatukat, alkalmuk lehet az elmélyítésére is, akár egy közös otthon formájában! Ha tud, intézzen magának néhány nap szabadságot, amit kettesben tölthet kedvesével. Akár már ma este elkezdhetik a tervezgetést.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Párkapcsolatára az utóbbi napokban túlságosan is a spontaneitás volt jellemző. Ez ugyan jól fekszik önnek, de a kedvesének nem. Nem ártana megfontoltabban fogalmaznia partnerével szemben, különben ma mélyen megsértheti.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Izgalmas napra számíthat, sor kerülhet önök között egy komoly beszélgetésre, melyben a jövőbeli terveikről lehet szó. Legyen őszinte hozzá! A pénzügyekben jó hírt kaphat, ami megalapozza a következő időszak anyagi biztonságát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkahelyén egy váratlan fejlemény miatt kénytelen egy kicsit visszavenni a lendületéből, de az így felszabaduló fölösleges energiáját azonban a Vénusz segítségével a szerelemben mozgósíthatja. Ha szingli, egy elbűvölő embert ismerhet meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A magánéletében sok teendő szakadhat a nyakába, mégse keseredjen el. Az újdonság varázsa egészen feltüzelheti a kapcsolatukat, ezért ne habozzon apró kedvességekkel kimutatni párjának, mennyire fontos önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jól alakulnak a dolgai. Igyekezzen valamennyi megkezdett feladatát felgyorsítani. Most lendületesebben és eredményesebben fejezheti be ezeket, de az új ötleteivel még várnia kell.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Izgalmas napra számíthat, de most túlságosan meggondolatlan, és azokkal is vitatkozik, akikre a legnagyobb szüksége lenne. Ha nyugodt körülményeket teremt, mindenkivel szót tud érteni, főleg, hogy együtt kell dolgozniuk.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A szerelmi ügyekben várható kedvező fordulat. Járjon nyitott szemmel, és figyelje a visszajelzéseket, ugyanis olyan partnerre lelhet, aki nemcsak fizikailag, de lelkileg is igazi társa lehet a mindennapok során!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A körülmények kevés időt engednek választásra a hivatásában, és mivel jobb ajánlat nem várható, érdemes megragadni azt, amit a szerencsés véletlen útjába hoz. Legyen az munka vagy állásajánlat vagy befektetési lehetőség.