RETRO RÁDIÓ

Új izgalmak? Leleplezzük, mit tartogat számodra ez az év





A Tigrist ereje és vadsága miatt minden állat királyaként ismerjük. Na de csillagjegyed alapján mire számíthatsz, vajon szerencsét hoz a zabolátlansága?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.12.
várakozások

A kínai holdújév és ezzel együtt a Jang Víz Tigris éve 2022. február 1-jén kezdődött és 2023. január 21-ig tart. Az asztrológia szerint különleges és szerencsés év előtt állunk, végre elindulhatnak azok a változások, amikre úgy vártunk. Lássuk, te mire készülhetsz! Először is, innen megtudhatod, hogy melyik a kínai állatövi jegyed.

A tigris éve számos változást tartogat – Fotó: Shutterstock

A Patkány számára kemény lesz az idei év, a kihívások leküzdése érdekében fel kell kötnie a gatyát. Nem szabad a kétségekre, bizonytalanságra hallgatnod, ha bedobod magad, bármit elérhetsz.

A Bivaly sorsát befolyásolják azok az emberek, akikkel körbeveszi magát. Figyelj nagyon, hogy kit engedsz közel magadhoz. Ne adj teret az energiavámpíroknak, azokkal foglalkozz, akik mellett ki tudsz teljesedni és fejlődni.

A Tigris életében minden az egyensúlyon múlik. Arányosan kell beosztanod az időt mind a szeretteid, mind a karriered, mind pedig pénzügyeid tekintetében. 2022 számodra a lehetőségek éve, csak vigyázz, hogy ne hanyagold el szeretteidet.

Az ellentétek olykor vonzzák és kiegészítik egymást. Ha Nyúl vagy és olyasvalakivel találkozol, akivel nem hasonlítotok, akkor se ítélkezz, próbáld megérteni a másik szemszögét. Ez az empatikus megközelítés nyithat új ajtókat az életedben.

A Sárkány az utóbbi időben találkozott már elég negativitással és drámával, most egy kis nyugalomra és békére van szüksége. Maradj távol a pesszimista emberektől, ha kínos helyzetbe kerülsz, próbálj méltósággal távozni. Ismerd fel és tartsd az egészséges határokat életed minden területén!

A Kígyó életében sok minden fog történni, erőfeszítése meghozza gyümölcsét. Végre sütkérezhetsz a dicsőségben, de azért ne feledkezz meg barátaidról és szeretteidről, akik mindvégig támogattak. Mutasd meg nekik, milyen fontosak neked!

A rengeteg lelki munkát végzett a közelmúltban, minden lépését tiszta szándék vezérelte. Jól teszed, ha továbbra is ezen az úton haladsz, hisz az őszinteségnek és a kemény munkának nincs alternatívája. A negatív emberekkel viszont nincs értelme foglalkozni!

A Kecske talán most ismerkedik meg valakivel. Mitévő legyél? Hát hallgass a szívedre, ő lehet az igazi! Kövesd megérzéseid és végre megkapod azt a szeretetet és törődést, amire mindig is vágytál.

A Majom rengeteg lehetőséget kap, de sikerei elérése érdekében nem szabad korlátoznia magát. Ne akarj olyan lenni, mint a többiek, te arra születtél, hogy kitűnj a tömegből!

A Kakas karrierje kerül reflektorfénybe. Pénzügyeid sokat fognak javulni, számos elismerést kapsz tehetségedért és kitartásodért. Az elhivatottság visz előre, csak így tovább!

A Kutyával kemény volt az élet, de már levonta a tanulságot: a negatív hozzáállás nem segít. A szerencse a bátraknak kedvez, így nézz hát szembe a nehézségekkel!

A Disznó eléri pénzügyi helyzete és karrierje csúcsát, vidámsága csak úgy sugárzik. Azért ne hagyd, hogy a pillanatnyi jólét és siker teljesen megbabonázzon, készíts gondos pénzügyi tervet, biztosítsd be a jövőt.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás