A koncepciók között szerepelt munkaerő-felkészítő megoldás, ami a pandémia utáni időszakban segítené a szállodaipar résztvevőit, kisvállalkozások adminisztrációját egyszerűsítő koncepció, online előfizetések optimalizálását vagy épp a fiatalok pályaorientációját segítő alkalmazás, és volt csapat, aki a balkezes sofőrök speciális helyzetében elmélyedve ötletelt és tenné biztonságosabbá számukra az autós közlekedést. De ezek voltak a legjobbak a zsűri értékelése szerint.

3D nyomtató PET palackból

Az első helyezett a ReFilament csapat otthoni PET palack újrahasznosító ötlete lett, mely egy új eljárással a használt üdítős palackokat 3D-nyomtató alapanyaggá alakítja át.

Megfelelő hidratálás az iskolában

A második helyezett Winter is coming csapata egy olyan okosmegoldást biztosítana az iskolákban, amely révén a gyerekeknek élményszerű programmá válhat a rendszeres vízfogyasztás.

Reformok az ipari auditálásban

A harmadik helyezett NextgenAudit csapat ötletével a termelő- és gyártóvállalatok képesek leváltani a hagyományos – számos ponton analóg – vizsgálati rendszereiket hatékony, környezetbarát és érintésmentes folyamatokra cserélni, amelynek része az online dokumentáció,.

Gasztronómiai kísérletek

A FoodArt csapat a gasztro-bloggereket, az azokat olvasókat és az éttermeket célozta meg. A megoldásban a gasztro-bloggerek receptjeinek lefőzésére jelentkezhetnek éttermek, míg a következő lépcsőben akár kiterjesztett valóság (AR) megoldások is gazdagíthatják az app-használati élményt.

Korrepátálás 5G-n

A New Founders a tanítani és a tanulni vágyó közönség egymásra találását segítené ötletével, a digitális korrepetálás, szaktanár keresés és oktatás-kiajánlás folyamatát újítanák meg.

Tudatosság a szexben

A Pleasurelab felnőtteknek szóló szexedukációs platformot alakítana ki.

Környezetvédelem

A Vaquita a környezettudatos közösségeket célzó, környezeti lábnyom kompenzálását segítő ötletével nyert különdíjat.