RETRO RÁDIÓ

5 hasznos kütyü, amit kritizálnak a „nagyok”





Örök ellentét marad a generációk között a technológia világa. Aki a kütyük, internet és okoseszközök világában nőtt fel, sosem fogja megérteni, mégis hogyan lehetett ezek nélkül egy napot is kibírni, a szülők, nagyszülők pedig vakarhatják a fejüket, hogy mégis mi szükség erre a sok vacakra, mondván: „ezek nélkül is felnőttünk”. A Metropol most ezt a hatalmas szakadékot - ha csak egy kicsit is - megpróbálja betömni, íme 5 dolog, amire a nagyi is azt mondja majd: „ez igen!” 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.21.
egyszerű de nagyszerű

Vezeték nélküli fülhallgató

Laikus szemmel idétlenül nézhet ki az ember ezzel az apró kütyüvel a fülében, de nagy előnye, hogy nem gabalyodik össze a zsinór, így az idősebbeknek sem kell azzal bajlódni, hogy kibogozzák a gordiuszi csomót. Könnyebb tárolni is, valamint pofon egyszerű a használata.

JBL T120 TWSBLK fülhallgató - 19.990 Ft

Adathordozó

A családi képek nézegetése összehozza a nagyszülőket a gyerekekkel, unokákkal, és ez a program egy merevlemezről vagy pendrive-ról egy pár kattintással lejátszott fotók esetében akár rendszeres program is lehet.

WESTERN DIGITAL Elements 2 TB külső merevlemez – 28.999 Ft

YouTube

A világ legnagyobb videómegosztójára egyáltalán nem csak a fiataloknak gyártanak tartalmat, gyakorlatilag mindenki találhat kedvére való dolgot, legyen az egy főzős videó, barkácstippek, estimesék, rajzfilmek ha mi vigyázunk az unokákra.

Premium előfizetés (reklámok nélkül, jobb felhasználói élmény) 1790 Ft/hó

Okosóra

Elmúltak azok az idők, amikor egy karóra csak azt a célt szolgálta, hogy tudjuk mennyit fogunk késni. A mai okosórák és okoskarkötők már szinte mindent tudnak, a pulzus mérésétől kezdve, a nagymama helyzetének meghatározásán át a telefonálásig. Idős embereknek kifejezetten életmentő is lehet.

Xiaomi Haylou LS02 Smart Watch 2 okosóra - 9.990 Ft

Skype/Viber/Facebook/Email stb.

A kapcsolattartás a mindenhova elérő, villámgyors világhálóval elképesztően egyszerűvé vált, nem csoda, ha ez sokakat megijeszt, mert tény, hogy rengeteg kockázattal is jár. De ha megtanítjuk szüleinket, és persze magunkat is a biztonságos internethasználatra, garantált lesz a mosoly a nagyszülők arcán, amikor megpillantják az unokákat a képernyőn.

Akármikor látni családtagjainkat – felbecsülhetetlen





Ezeket olvastad már?
Óriási bejelentést tett a NASA: megtörtént az újabb történelmi holdra szállás

Óriási bejelentést tett a NASA: megtörtént az újabb történelmi holdra szállás

5 hétköznapi jel, ami arra utal, hogy Téged is raboltak már el ufók

5 hétköznapi jel, ami arra utal, hogy Téged is raboltak már el ufók

Csupán ezek az emberek élhetik túl a 2023-as világvégét: aggasztó számokat közölt az időutazó

Csupán ezek az emberek élhetik túl a 2023-as világvégét: aggasztó számokat közölt az időutazó

Ha ezeket a jelszavakat használod, nagy bajba kerülhetsz!

Ha ezeket a jelszavakat használod, nagy bajba kerülhetsz!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás