RETRO RÁDIÓ

A Szűz próbálja meg leplezni ingerültségét





Vegye észre, mennyi szerető ember veszi körül, még ha civódnak is önnel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.14.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Nap és a Szaturnusz szembenállása hozhat kellemetlen pillanatokat. Tervei kivitelezésében ma végre figyelembe kell vennie a felmerülő akadályokat is. Hiába érzi azt belül, hogy nincs semmi, ami az útjába állna. Ez koránt sincs így. Ennek felismerése az első lépés a legyőzéséhez.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Jelentős változás előtt áll az élete: talán ma még nincs is tisztában azzal, miféle döntést kell meghoznia, avagy hogy az milyen jelentőséggel is bír majd az életében. Van azonban valaki, aki láthatatlan erőként vezeti sorsát.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Közelebbi vagy távolabbi családjában váratlan kavarodás okozhat meglepetéseket, ami önt mégis inkább kellemesen érinti. Akár még lakásviszonyaiban is történhet kedvező változás. Vagy pl. befogadhat egy kedves kis állatot.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Magánéleti konfliktusok zaklathatják fel önt a mai napon. Pedig leginkább csak nyugalomra, békességre vágyna. Nem baj, ugyan hatalmas energiával, de mindenki nyűgét meg tudja oldani. Estére tervezzen pihenést!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A jegyében járó Vénusz különösen vonzóvá és kedvessé teszi önt, de vigyázzon, nehogy ezt mások kihasználják. Udvariasan hárítsa el a kellemetlen vagy túlságosan tolakodó embereket.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Próbálja leplezni ingerültségét, hisz jól megy a sora, ne akarjon még többet. Vegye észre, mennyi szerető ember veszi körül, még ha civódnak is önnel. Lehet, hogy egy időre messze kellene utaznia, hogy ezt valóban észre is vegye.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Szerelmi téren kissé számítóvá válhatott az utóbbi időben. Pedig ön a természete szerint adakozó és nagyvonalú. Térjen ma vissza a régi önmagához, és adjon teljes szívből és szeretettel annak, akit a legjobban szeret.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Kissé döcögőssé vált az élete, különösen, ami az anyagiakat illeti. Azt hitte, mindent megfontolt, bizonyos fontos tényezők azonban elkerülték a figyelmét. Nem baj, mindig van egy segítő, aki ön mellett áll. Most is.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Nap és a Szaturnusz fényszöge nehézségeket jelez. Most nagyon rosszul tűri, hogy megpróbálják visszafogni, márpedig épp ez történik. Dühös kirohanások, heves érzelemkifejezés, drámai jelenetek lehetségesek! Tudatossággal sokat javíthat a helyzeten.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A mai nap egy váratlan élménnyel gazdagíthatja: talán nyaralni hívják, vagy más meghívást kap. Ne szalassza el a lehetőséget. A vendégség több lehet egyszerű kalandnál. Egy új fordulat kezdete az életében.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma nem ismer semmi lehetetlent, még a szokásos kételyei is elhagyják. A párkapcsolat terén most valóban jó lehetőségeket tartogat önnek a sors, amit azonban nem árt kissé erőltetnie. Ma nyugodtan lehet rámenős.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Az ön fellegekben járó természetének kicsit már sok ez az e világi nyüzsgés. Mostanában különösen nehezére esik ez a „való világ”. E tulajdonsága azonban könnyebbé is teszi önnek azt, hogy elviselje a nehézségeket.





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás