A Szűz jegy szülötte ne vegye ma annyira komolyan az életet





Úgy érzed, sok kis bosszantó probléma nehezíti az életedet, ráadásul hajlamos vagy arra, hogy mostanság fel is nagyítsd ezeket. Ha egy kissé kevésbé vagy céltudatos, ha csak úgy élsz bele a világba kicsit, akkor viszont sok örömöd lehet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.25.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ha valaki segítséget kér öntől, mielőtt reflexből elutasítaná, gondolja végig, hogy mik a lehetőségei. És ha önnek ajánlanak fel segítséget, azt se utasítsa el. Higgye el, ez az egyik legfontosabb, az első a segítség.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Úgy érzi, megérdemelné a boldogságot, mégis hiányzik az életéből a szerelem. Ahogy most él, azzal az életvitellel viszont maga zárja ki a lehetőségét is az ismerkedésnek, kapcsolódásnak. Először is ezen változtasson!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Most bizony főleg önön múlik, hogy mennyire képes megvalósítani az elképzeléseit. Ha tényleg fontos, akkor higgyen magában, el fogja érni. Ellenkező esetben pedig nem is olyan fontos, hiába tűnik annak.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Neptunusz megkezdi hátráló mozgását a mai napon. Egyrészt lerántja a leplet valamiről, amivel eddig nem volt tisztában, másrészt átmenetileg egy kissé zavarossá is teszi a képet. Higgye el, hogy ezek a felismerések a fejlődését, boldogságát szolgálják!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Nem mindig egyszerű megoldania a családjában felmerülő konfliktusokat. Ez a mai napjára különösen igaz lehet. Haragjában ráadásul még fel is szítja a tüzet. Csillapodjon le: aludni semmiképp ne térjenek meg haraggal!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Úgy érzi, sok kis bosszantó probléma nehezíti az életét, ráadásul hajlamos arra, hogy mostanság fel is nagyítsa ezeket. Ha egy kissé kevésbé céltudatos, ha csak úgy él bele a világba kicsit, akkor viszont sok öröme lehet.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma nagyon gondoskodó hangulatot jeleznek az ön számára a csillagok. Mindenki, akire csak ránéz, akivel kapcsolatba kerül, részvétet kelt önben. Kissé szentimentális hangulatba is kerülhet. Nézzen meg egy szép filmet!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Neptunusz ma hátrálni kezd, és valamivel kapcsolatban lerántja a leplet az illúziókról. Szerencsére ön bírja a gyűrődést, és amúgy sem ringatja magát hamis illúziókba. Téves információkat viszont még így is hozhat a Neptunusz.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha ön akar valamit, akkor azt el is éri. Az a lényeges csupán, hogy a szíve mélyéből akarja, amit elhatározott. Ha ez csak valamilyen felszínes pótcselekvés, akkor biztosan nem fog menni. De ha a hite megvan hozzá, mindent elérhet.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma élvezi az élet örömeit, ami ritkán adatik meg önnek az utóbbi időben. Nem is azért, mert nem lenne rá módja, hanem inkább azért, mert valahogy csak a kötelezettségekre fókuszált inkább. Engedje el a célokat! Ma éljen a jelenben!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A Neptunusz hátrálása mindenkit megvisel picit. Hosszú távon azonban épp hogy a javunkat szolgálja, mert szembenézünk a rejtett problémákkal. Ma önnek is értékes felismerései lehetnek.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Hol kisüt, hol beborul a lelke a mai nap folyamán. A szép gondolatok segítenek úrrá lenni a borún: ne rágódjon semmin! A múlt feletti kesergés helyett próbáljon meg előre nézni, és távlatokban gondolkozni.





Ezeket olvastad már?
70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás