RETRO RÁDIÓ

Szingliként boldogabb vagy hősszerelmes barátaidnál? Ez az oka





Az egyedüllét nem feltétlenül rossz, sőt még az egészségre is jó hatással lehet. Mutatjuk, mik a szingliség bizonyított előnyei!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.28.
facér örömök

A szingli életmód egy készség, hisz anélkül ideális egyedül lennünk, hogy magányossá válnánk. Emlékezz, először önmagad kell megszeretned, mielőtt hagyod, hogy valaki más beléd essen. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor először sajátítsd el az egyedüllét művészetét, azt, hogy társ nélkül boldog legyél. Bár hosszú távon biztosan te is vágysz valakire, ne siettesd az időt, vannak előnyei annak, ha egy darabig facér vagy!

Ha egyedül vagy, magad dönthetsz a kiadásaidról, és spórolni is több lehetőséged nyílik (Fotó: Shutterstock )

Egyedülállónak lenni azt jelenti, hogy több lehetőség adatik a saját életeddel foglalkozni, a karrierre, családra koncentrálni és az emberi kapcsolatokról elmélkedni. Hasznos, ha fejben tisztázod vágyaidat és szükségleteidet – így tudsz felelősségteljes döntéseket hozni anélkül, hogy megbánnád tetteid. Élvezd ki a helyzetet, a házasok hajlamosak háttérbe szorítani saját magukat, és inkább társuk vagy gyermekük szükségletével törődni.

El tudod képzelni, hogy a szinglik egészségesebbek?

Pedig a kutatások szerint ők kevesebbet járnak orvoshoz, mint a házas nők. Az egyedülálló férfiak kisebb valószínűséggel szenvednek szívbetegségben és átlagosan napi 3 perccel több időt töltenek sportolással. A több testmozgás jobb anyagcserét is jelent, a felszabaduló hormonok pedig a jó közérzetért felelősek. A házas emberek gyakran idővel elhíznak, de ez nem lesz így, ha önmagaddal is törődsz!

Egy 26 000 ember részvételével végzett kutatás szerint az egyedülállók gyakrabban szexelnek, mint a házasok. Meglepődtél? Jöjjenek az anyagiak: a pár nélküliek gyakran jobban járnak pénzügyileg, mert több lehetőségük van a megtakarításra, és arra költenek, amire szeretnének. További előnye a facérságnak, hogy több idő jut a baráti és családi kapcsolatok fenntartására. Az egyedülállók közösségi hálója általában kiterjedtebb, mint a házasoké. A munkában is jobb lehetsz szingliként, mert nem aggódsz annyit az otthoniakért és nem kattogsz állandóan az időbeosztásodon. A kevesebb stressz jobb koncentrációt eredményez.

Te döntesz! Ha nem függsz másoktól, akkor nincs is szükség senki jóváhagyására, azt teszel, amihez csak kedved van. Döntéseid következményeit is csak te viseled. Valószínűleg jóval önállóbb vagy, mint a korán házasodott ismerőseid. Ne aggódj hát az egyedül töltött idő miatt, élvezd ki az előnyeit, ez segíti majd a későbbiekben a kiegyensúlyozott párkapcsolat fenntartását is.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás