Szerezd be a kellékeket!

Nem kell nagy dolgokra gondolni, néhány trombita, paróka vagy álarc már bőven elég a hangulat megteremtéséhez. Konfetti helyett dekoráljunk színes szalagokkal!

Fotó: Pixabay

Készíts klasszikus menüt!

Lencse, virsli, kaszinótojás, franciasaláta és fasírtezek azok az ételek, amelyek nélkül nem telhet el a szilveszter este. Persze a pezsgőről se feledkezz meg, a gyerekeknek készülj alkoholmentessel, hogy mindannyian koccinthassatok!

Társasjátékra fel!

Végre egy este, amikor az egész család ráér, így nincs kifogás, a társasjátékot ezúttal senki nem úszhatja meg. Pár pohár után szinte biztos, hogy dőlni fogtok a nevetéstől, csak nehogy sértődés legyen a vége!

Tarts mozimaratont!

Az új évbe lépést filmezéssel is megünnepelheted, szerencsére rengeteg olyan mozi van, ami kifejezetten a szilveszter köré épült. Ilyen például a Holiday, a BÚÉK, vagy éppen a Szilveszter éjjel. Akár ebben sorrendben is megnézheted őket!

Fotó: Pixabay

Zenéljetek közösen!

Koncertek és nagyobb bulik híján a zenéről is nektek kell gondoskodnotok. Írjatok egy listát a kedvenc dalaitokról, és énekeljétek el közösen. Még jobb, ha valaki hangszeren is játszik!

Tegyetek fogadalmat!

A csendesebb, visszafogottabb szilveszter arra is lehetőséget nyújt, hogy átgondold, mi az, amit idén megtanultál, és mi az, amiben a jövő évben fejlődni szeretnél. Készíts listát, éjfélkor pedig tégy fogadalmat!

Fotó: Pixabay