Szerelmi jó tanács, íme néhány „használati utasítás” a különböző jegyek szülöttjeihez





Az Ikrek imád vitázni, ezért ha túl sok, lépj le, és rohan utánad. A Kos mindig irányítana, ha meg akarod tartani, néhány ilyen lépését el kell viselned vagy legalábbis látszólag. A Szűz elég féltékeny. Tanítsd meg bízni! Íme néhány „használati utasítás” hozzájuk erre a hétre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.01.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A Kos nem tud úgy élni, hogy ne legyen igaza mindenhol és mindenben. Ez néha borzasztóan bosszantó tud lenni, de ha azt szeretnéd, hogy a közös történetek a következő szavakkal érjen véget: „És boldogan éltek, amíg meg nem haltak”, tanulj meg veszíteni és engedni neki. Legalábbis néha, legalábbis látszólag.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ez az erős, és igencsak hallgatag ember nem mindig tudja megmondani egyenesen, hogy mit is akar, és mire van igazán szüksége. Időnként ismételd el neki ezért, hogy bár vele vagy teljes mértékben, a gondolatolvasás azért még nem megy. Kérd meg, hogy mondja el nyíltan a vágyait, az álmait, hiszen egy nyitottabb embernek könnyebb segíteni.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ennek a jegynek a szülötte egyszerűen imád csevegni, vitatkozni. Legyen szó nyugodt beszélgetésről egy romantikus vacsora közben, vagy levelezésről az interneten, ő mindig készen áll a veszekedésre. Ez időnként fárasztó lehet. Ha úgy érzed, hogy teljesen elviselhetetlenné vált, hivatkozz a sürgős feladataidra, és vágj el vele minden kommunikációs eszközt.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A Rák mindent megtesz a kapcsolatért és a választottjáért, ami megtévesztő lehet, mert a szerettei azt hiszik, hogy neki örömet okoz, ha folyamatosan mellette vannak. De ez nem így van. Ilyenkor a Rák úgy érzi, hogy a nyakára ültek. Adj időt neki, hogy önmagával, a saját kis burokjában lehessen, és értékeld azt, amit kettőtökért tesz.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ő egy csillag, egy igazi, magasan ragyogó csillag, és ezt ő is tudja, illetve te is tudod. Néha azonban ez a nagy ragyogás elvakíthat mindenkit. Beszélj neki erről, hogy próbálja meg figyelembe venni más igényeit és vágyait is, mert ha folyamatosan csak egy ember irányít egy kapcsolatot, az sosem vezet jóra. Meg kell tanulnia alkalmazkodni.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ennek a jegynek a szülöttje szinte megszállottja a részleteknek, és elég gyanakvó tud lenni. Ez a gyakorlatban sokszor azt jelenti, hogy ha nem reagálsz azonnal az üzeneteire, akkor pár perc alatt legalább öt különböző elméletet gyárt arról, hogy mit csinálsz éppen és kivel. Nehéz lesz, de nyerd el a bizalmát, és tanítsd meg hinni.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A Mérlegnél néha előfordul, hogy szinte összeolvad a másik felével, és nem találja meg az egyensúlyt. A kedvenc éttermed egy idő után az ő kedvence is lesz, a barátaid pedig az ő barátai is. Mindezt annak ellenére, hogy valójában utálja az olasz ételeket és a legjobb barátodat is. Mondd el neki, hogy nyugodtan legyen önmaga. Hálás lesz neked.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A Skorpió erős, szenvedélyes, igazán izgalmas partner, de sajnos nem mindig képes kimutatni ezeket az érzelmeket olyan mértékben, ahogyan azt valójában érzi. Az ő esetében ezért az a tanács, hogy néha távolodj el tőle egy kicsit, ami segít abban, hogy a Skorpió szenvedélye és a vadászat öröme újult erővel lobbanjon fel benne.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

A Nyilasok szabadságszerető természetűek, ami azt jelenti, hogy nehéz elköteleződniük, ám ha eljutnak odáig, hogy a közös jövőről beszélnek, akkor egészen biztos lehetsz a szándékaik komolyságában. A Nyilasok mindazonáltal a kalandok koronázatlan királyai, ezért ha még nem állsz készen arra, hogy az életed egy spontán kaland legyen, gondold át, szükséged van-e erre az emberre.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ez az ember hozzászokott ahhoz, hogy ő irányít mindent, ezért nehezen tudja megosztani a feladatait. Ő a tervezés királya. Minden ütemterv szerint halad az elmélete szerint: az étkezések, a közös sorozatnézés, de még a szex is. Tanítsd meg neki, hogy ne beosztottként gondoljon rád, hanem a társaként. Ha sikerül csapattá válnotok, semmi sem lesz ijesztő.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

A Vízöntő utál mindent maga körül, ami hétköznapinak és unalmasnak hat. A veled való kapcsolatának is egyedinek kell lennie. Igaz, hogy ez nem könnyű, de ha sikerül fenntartanod az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatotok örökké tart majd. A csillagok azt üzenik, hogy ez kemény munka, de hosszú távon megéri.

Halak

II. 20.–III. 20.

A Halak a fantáziavilág rabjai, ezért a velük való együtt élést, együtt levést játékká kell varázsolni. Vedd munkába a képzeletét – ez lesz a ragasztó a jövőbeli közös élethez. Légy titokzatos, ne add ki minden alkalommal magad. Legyen az bármilyen apró figyelmesség, amihez valami csalafintaságot találsz ki, felvillanyozza ezt a jegyet.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás