RETRO RÁDIÓ

Horoszkópod az oka: ezért szeretsz bele állandóan a rossz emberbe





Szinte mindenkinek volt már olyan kapcsolata, ami rövid ideig tartott. Úgy érzed, nálad nincs stabilitás, veled ez újra és újra megtörténik?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.05.
párválasztás

Egyszerűen nem találod az igazit? Gondoltál már arra, hogy a személyiségednek lehet egy olyan aspektusa, ami miatt mintegy bevonzod a nem hozzád illő fazonokat? Mutatjuk, hogy a horoszkópod szerint mi a probléma forrása.

Illusztráció (Pixabay)

Kosként az lehet a gond, hogy kapcsolatfüggő vagy és bár látnod kellene az intő jeleket, nem foglalkozol velük, annyira együtt akarsz lenni valakivel. Ha szerelmes vagy jellemző rád a hiszékenység, emiatt nem veszed észre partnered negatív tulajdonságait. Segíthet, ha nem ragaszkodsz görcsösen, és ha nem tudtok jót beszélgetni vagy hiányzik a bizalom, akkor tovább állsz.

A Bika kapkodva hoz döntést, ismerkedés közben pedig makacs lehet. Nyilván úgy gondolod, hogy választottad tökéletes, ezért hamar összejössz vele, de sajnos a szerelem gyakran ilyen gyorsan véget is ér. Partnered valószínűleg úgy gondolja, hogy túl sok a hirtelen rázúdított érzelem, ezért érdemes lenne lassítani.

Az Ikrek hajlamos túl gyorsan kötődni, hisz érzékeny, olykor félénk csillagjegy. Ne hagyd, hogy a szerelem annyira elvakítson, hogy még azt sem veszed észre, mennyire sebezhetővé váltál. Szánj időt a másik megismerésére, ne ragaszkodj, ha nem találnak viszonzásra érzéseid.

Rák vagy? Akkor te a saját mesevilágodban élsz és azt hiszed, hogy minden boldogan végződik. Lételemed, hogy gondoskodhass valakiről, ezért vonzódsz a sérült, segítségre szoruló emberekhez. Jobb lenne, ha időnként átállnál a befogadó oldalára és amellett maradnál, aki kimutatja kedvességét és szeretetét irántad.

Az Oroszlán a szerelem gondolatához ragaszkodik, gyakran figyelmen kívül hagyva a valóságot. Erős személyiséged van, de ha romantikáról van szó, akkor könnyen befolyásolnak az olyan felületes tényezők, mint például a külsőség. Lásd be, a szerelmet annak kell meghatároznia, ahogy bánnak veled. A megjelenés másodlagos.

A Szűznek irreális elvárásai vannak partnerével kapcsolatban. Azt hiszed, választottad lesni fogja minden kívánságod és úgy viselkedik majd, ahogy te elképzelted. Az élet sajnos nem ennyire álomszerű, ezért jobb, ha elfogadod, hogy mindenkinek vannak hibái.

A Mérleg olyasvalaki után kutat, aki pontosan olyan, mint ő maga. Érzékeny lélek vagy, ezért egy veled egyező partnerre vágysz. Jobban járnál, ha kicsit kilépnél a komfortzónádból, mert a nagy hasonlóság problémákat okozhat. Ha például ugyanolyan tétovák vagytok, az akadályozza a személyes fejlődést a kapcsolatban. Ne feledd, nem az ikertestvéred keresed!

A Skorpió általában egy nála kevésbé érzékeny személybe szeret bele. Hűséges vagy, de időnként féltékeny is. Olyan párt választasz, aki lehet, hogy nem veszi tudomásul, mennyire igényled a folytonos törődést. Arra van szükséged, aki megérti hangulatingadozásaid és komplex érzéseid.

Nyilasként intellektuális lélek vagy, aki a maga módján teszi a dolgát. Ha szerelemről van szó, akkor általában olyanokkal sodor össze az élet, akikkel nem azonos az érdeklődési körötök. Lehet, hogy ők unalmasnak találják a költészet és a könyvek iránti rajongásod. Még ha kedveled is őket, érdemes tovább keresni, így meglelheted a hozzád passzoló, intelligens személyt.

A Bakot vonzza az elérhetetlen. Keményen dolgozol, de egyben laza is vagy és imádod, ha valakinek a tiedtől eltérő személyisége van. Ne bonyolítsd túl, ha valaki érzelmileg nem teszi bele magát a kapcsolatba, akkor sosem lesztek igazán egy hullámhosszon.

A Vízöntő hajlamos narcisztikus személyiséggel rendelkező vagy öntelt alakokkal randizni. Mivel érzékeny vagy és szeretsz mások kedvében járni, bedőlsz azoknak, akiknek erős személyiségük van. Ne hagyd, hogy kihasználjanak és azt az érzést keltsék benned, hogy tartozol nekik valamivel. Ne zúdítsd rá valakire a szereteted, ha semmit sem kapsz cserébe.

A Halak gyakran olyan párt választ, akinek gondja van az elköteleződéssel. Stabilitásra és szenvedélyre vágysz egy kapcsolatban, de partnereid nem komolyak, könnyen megsértenek és összetörik a szíved. Tudj meg többet arról, hogy mire vágyik a jövőben kiszemelted, hajlandó-e kitartani melletted. Olyan társra van szükséged, akivel ugyanúgy szeretitek egymást.





Ezeket olvastad már?
„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás