RETRO RÁDIÓ

Nyilas, kétszer is gondold meg mit csinálsz, főleg szerelmi fronton!





Semmilyen kockázatot ne vállalj most be, elképzelhető, hogy rosszul méred most fel a terepet. Maradj nyugton!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.28.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Párkapcsolatával kapcsolatban felesleges magát lelkifurdalással gyötörnie. Ön nem tett mást, csak hangot adott a kétségeinek. Ha ezt a kedvese túlreagálja, és mindenféle szemrehányásokat tesz önnek, akkor alighanem őt lehet inkább vádolni az értetlenséggel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön egy gondoskodásra született ember, szüksége is van azokra, akiket pátyolgathat. De az is természetes, hogy mindezért viszonzást is vár. Ha a kedvese ebben nemigen jeleskedik, adja tudtára.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Munkahelyén ma a ne szólj szám, nem fáj fejem taktikája lehet a célravezető. Akár a főnökeiről, akár a beosztottairól van szó, nem szabad, hogy minden tudását kiadja. Párkapcsolatában a csábítás sokat javíthat mindkettejük hangulatán.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha sohasem tanul meg nemet mondani, azzal csak bajba sodorhatja magát megint. Ha már elvállal valamit, azt jogosan kérik öntől számon. Nem érdekes, hogy mennyire is van túlterhelve. Ma rendkívül rámenős kedvében lesz szerelmi téren.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehezen fogadja a józan mérsékletből és ítéletből fakadó dolgokat, ezért ma ne hozzon inkább jelentős döntéseket! Hajlamos bizonyos dolgokat felnagyítani, másrészt nem lát mindent tisztán. Egy munkahelyi szerelem megzavarhatja az eszét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma kényeztesse magát, vegye kicsit lazábbra a dolgokat. Forogjon sokat társaságban, és engedje szabadjára a humorérzékét. Azzal sokkal többet elérhet, mint a nyers erővel. A szókimondás is másként hat, ha a vége nevetősre vehető. Ne legyen sértődékeny.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Menjen el múzeumba vagy koncertre, tegyen bármit, ami biztosítja az áhított szellemi ösztönzést. Gondtalan, vidám és barátkozó kedvű lehet. Keresse fel barátait, szeretteit és érezze velük jól magát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A magánélete végre nyugalmasabb szakaszba lépett. Így, hogy a csetepaték elmúltak, és békésebb menetrendre váltottak a társkapcsolatában, itt az ideje, hogy tanúbizonyságot tegyen a sokoldalúságáról, a kreativitásáról. Teremtsen igazi puha fészket az otthonában!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne vállaljon a szükségesnél nagyobb kockázatot sem a szerelemben, sem az üzleti életben, vagy az élet más területén! Nagyon valószínű, hogy rosszul méri fel az erejét. Bár ez önnek nehéz, most mégis maradjon a biztosnál.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Észrevétlenül is nagy befolyással van a környezetére. A munkahelyén valaki a csodálói közé lépett: a dologból azonban csak akkor lehet több is, ha önnek van szeme, és észreveszi az illetőt. Ha nem tetszik, amit lát, akkor persze inkább ne vegyen tudomást róla!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ne várjon hálát azért, ha valakinek jót tesz. A leginkább a férfiak szenvednek attól, ha valaki felé lekötelezettnek kell érezniük magukat. A Vízöntők szerencsére azok, akik a leginkább nagyvonalúak tudnak lenni az adakozásban, s a társkapcsolatban is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kápráztassa el a kedvesét jó ételekkel, és adja meg a módját a tálalásnak is. A kedvese nem is fogja érteni, hogy lehetett olyan is, hogy másra vágyjon. Mindent át lehet írni: még a múltat is. Vagy legalábbis át lehet értékelni azt.





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás