RETRO RÁDIÓ

Szakíts, ha bírsz! Nem szerelemről van szó, ha ezeket tapasztalod





Mondani könnyebb, mint kimutatni, nem igaz? Vannak jelei annak, ha a partnered nem szerelmes, még akkor is, ha az ellenkezőjét állítja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.30.
valós érzések

Vannak nyilvánvaló viselkedésformák, mint az érzelmi vagy fizikai bántalmazás, manipuláció, amelyek egyértelművé teszik, hogy nem egészséges kapcsolatról van szó. Most viszont olyan intő jeleket veszünk sorra, amelyek nem ennyire egyértelműek, mégis igazolják, ha a kiszemelted nem szerelmes. A nehézséget talán maga a felismerés okozza, hisz mindenki vágyik egy társra.

Ismerd fel, ha a kiszemelted színlel vagy ha maga sincs tisztában az érzéseivel Forrás: Pixabay

Szeretni valakit annyit jelent, hogy megismered az illetőt, eléritek az érzelmi intimitás szintjét és elfogadod az embert a külsőségek alatt. A szerelem egyszerre érzés és elkötelezettség, érzelem és cselekvés, melynek kialakulásához idő kell. Ha a párod túl korán kimondja, hogy beléd zúgott, az sajnos nem jó jel. Ez esetben nincs tisztában önmagával vagy az érzelmeivel, esetleg jobban szeretné megélni a szerelmet, mint megismerni téged.

A legtöbben talán azt gondolják, hogy a vallomásokból sosem elég. Csakhogy az érzések megerősítésének kényszere problémára utal. Ha naponta úgy 20-szor elmondja neked a kedvesed, hogy odáig van érted, az azért van, mert gondjai vannak. Ez a fajta szókimondás utalhat az ő bizonytalanságára, illetve arra is, hogy el akarja oszlatni a kételyeid. Kiszemelted addig ismételgeti, hogy szeret, míg meggyőzi magát egy olyan érzésről, amelyet valójában nem érez, de reméli, hogy idővel kialakul benne az elköteleződés. De azért is hangoztathatja ezt ennyire, mert nem mondod vissza neki és ezzel bűntudatot próbál kelteni benned.

Akkor sem mond igazat, ha csak akkor mondja, hogy szeretlek, amikor szexről van szó. A vonzalom alábbhagyhat, ha idő megteszi a hatását... Az sem biztos, hogy segít, ha megkérdezed tőle: „Szeretni fogsz majd, ha 60 éves leszek, vagy amikor öreg és ősz leszek?” Erre ugyanis könnyű rámondani, hogy „természetesen”. Figyelj inkább arra, hányszor hallod azt, hogy „szeretlek”, miután mondtál/tettél valami intelligens dolgot, vagy csak kiálltál magadért.

Mindenért rajong, amiért te is?

Az tényleg elképesztő, ha a partnered mindent szeret, amit te is. Ugyanazok az ételek, ugyanazok a könyvek, ugyanazok a filmek nyerik meg? Hacsak nem a saját klónoddal randizol, akkor lennie kell sajátos érdeklődési körének. Komoly érzelmi zavart jelent, ha tükörképként viselkedik, hogy elhitesse veled, megtaláltad a tökéletes társat. A nézeteltérések elfojtása haraghoz is vezethet.

Túlságosan ragaszkodó? Az azért furcsa, ha valaki annyira el van ragadtatva a „mi” gondolatától, hogy az egyéni erényeket is többesszámban emeli ki, vagy mindig arról beszél, hogy milyen nagyszerűek vagytok együtt. Elképzelhető, hogy a párkapcsolat fantáziájának hódol, nem pedig konkrétan neked. A „mi” két független emberből áll, akik úgy döntenek, hogy együtt vannak. Ha partnered csak úgy feladja az egyéniségét, az a bizonytalanság és a kétségbeesés jele.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás